Κοινωνική Συμφωνία: Θέλουμε να συμπράξουμε με δυνάμεις της Αριστεράς

«Η Κοινωνική Συμφωνία απευθύνεται σε όλους τους πολίτες που αναζητούν ελπίδα και προοπτική για το αύριο», τόνισε η Λούκα Κατσέλη σε συνέντευξή της.

Απευθύνεται στους νέους που καλούνται να εργαστούν με όρους στυγνής εκμετάλλευσης. Στους άνεργους που όσο βαθαίνει η ύφεση τόσο απομακρύνεται η δυνατότητα να βρουν εργασία», ανέφερε στην εφημερίδα Μακεδονία.

«Η Κοινωνική Συμφωνία απευθύνεται στους εργαζόμενους και τους συνταξιούχους που βλέπουν τους μισθούς και τις συντάξεις να μειώνονται ανεξέλεγκτα. Στους μικρομεσαίους επιχειρηματίες που έχουν γονατίσει από τα απανωτά χαράτσια και την καθίζηση της αγοράς», πρόσθεσε.

«Απευθυνόμαστε σε όλους τους πολίτες που σήμερα αισθάνονται εγκλωβισμένοι στο ψευδεπίγραφο δίλημμα «Μνημόνιο ή Ναυάγιο» και στον αδιέξοδο «μονόδρομο» της μονόπλευρης λιτότητας, και θέλουν να απελευθερωθούν. Απευθυνόμαστε στο σύνολο της ελληνικής κοινωνίας, την οποία θέλουμε σύμμαχο και όχι αντίπαλο», ανέφερε.

Δεν παρέλειψε να σχολιάσει και το ενδεχόμενο κυβερνητικής συνεργασίας, λέγοντας πως «Θέλουμε να συμπράξουμε με δυνάμεις της Κεντροαριστεράς, αλλά δυνάμεις της Κεντροαριστεράς και της Αριστεράς που δε φοβούνται να κυβερνήσουν».