Κ. Σκανδαλίδης: Η προεκλογική περίοδος θα παίξει καθοριστικό ρόλο

«Είναι η πρώτη φορά που η προεκλογική περίοδος θα παίξει τόσο αποφασιστικό ρόλο στην ελληνική ψήφο», ανέφερε ο Κώστας Σκανδαλίδης σε συνέντευξή του.

Κ. Σκανδαλίδης: Η προεκλογική περίοδος θα παίξει καθοριστικό ρόλο
1'

Για τις εκτιμήσεις των δημοσκοπήσεων ότι δεν πρόκειται να υπάρξει αυτοδυναμία, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων υποστήριξε ότι όντως πρόκειται για το πιθανότερο σενάριο, όμως όλα εξαρτώνται από το πώς θα ψηφίσει ο λαός.

«Όλοι οι δημοσκόποι όμως, συμφωνούν σε ένα πράγμα. Πρόκειται για την πιο ρευστή πολιτική περίοδο στην Ελλάδα και αυτή η ρευστότητα θα διαμορφωθεί μέσα στις επόμενες εβδομάδες», ανέφερε στο ραδιόφωνο του Real.

Όσο για τις πολιτικές κινήσεις Πάνου Καμμένου και Λούκας Κατσέλη - Χάρη Καστανίδη, σχολίασε:

«Κάθε τέτοια κρίση είναι φυσικό να γεννάει νέα κόμματα, αντιθέσεις και αντιπαραθέσεις, ανθρώπους που θέλουν να ηγηθούν μιας άλλης πολιτικής προσπάθειας. Ο κ. Καμμένος «πάτησε» πάνω στο αντιμνημονικό που έπαιξε ο κ. Σαμαράς τα τελευταία δύο χρόνια, το οποίο εκ των υστέρων αποδέχτηκε κάνοντας στροφή 180 μοιρών.

Αντίστοιχη είναι και η περίπτωση της κ. Κατσέλη και του κ. Καστανίδη, οι οποίοοι προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν το αντίστοιχο για το ΠΑΣΟΚ. Εκείνοι όμως δεν ήταν αντιπολιτευόμενες δυνάμεις και αυτό καθιστά λίγο πιο δύσκολη την προσπάθειά τους».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή