Καρατζαφέρης: "Εκλογές με αίμα"

"Εκλογές με αίμα" προβλέπει ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης σε συνέντευξή του, στο "Χρήμα Plus" .

Ο Γιώργος Καρατζαφέρης στηρίζει την άποψή του αυτή, στο σενάριο που θέλει τους πολίτες να ψηφίζουν με θυμό.

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, κάλεσε, μάλιστα, τους εκλογείς να δώσουν ένα μήνυμα στην Τρόικα, που «πληρώνει δημοσκοπήσεις, γραφίδες, μικρόφωνα και διαμορφωτές κοινής γνώμης για να τη στηρίζουν μέσω στημένων δημοσκοπήσεων».

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου, εάν μετεκλογικά θα στηρίξει τον Αντώνη Σαμαρά ή εάν θα προτείνει μια λύση "Παπαδήμου", ο Γιώργος Καρατζαφέρης απάντησε πως "ο παθός μαθός! Από τη στιγμή που είδα ότι τίποτα από αυτά που συμφωνήσαμε δεν υλοποίησαν, δε μπαίνω σε μία τέτοια περιπέτεια, ό,τι και να μου τάξουν".

Τόνισε ότι δεν θεωρεί αντίπαλό του τον Πάνο Καμμένο, καθώς υποστήριξε ότι είναι ένα ζήτημα, που αφορά τον Αντώνη Σαμαρά. Την ίδια στιγμή, όμως, χαρακτήρισε την Χρυσή Αυγή, απειλή για την Ελλάδα.

Ύστερα από σχετική ερώτηση του δημοσιογράφου, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ κάλεσε τους αρχηγούς της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ σε ντιμπέιτ, λέγοντας « να πάμε και να πούμε τί έγινε. Τους προκάλεσα μέσα στη Βουλή και οι δύο το απέφυγαν. Να πάμε και να πούμε: «Συμφωνήσαμε ή όχι να μη μειωθούν οι επικουρικές συντάξεις;»