Ντόρα Μπακογιάννη: Εγώ δεν κάνω τούμπες

Η Ντόρα Μπακογιάννη δήλωσε ότι η Δημοκρατική Συμμαχία, μπορεί να συνεργαστεί με την Νέα Δημοκρατία, αλλά μόνο υπό όρους.

Ντόρα Μπακογιάννη: Εγώ δεν κάνω τούμπες
1'

Η κα. Μπακογιάννη, σε συνέντευξη Τύπου στην Θεσσαλονίκη, τόνισε ότι δεν ανήκει "στην κατηγορία των πολιτικών, που κάνουν τούμπες".

Συγκεκριμένα η πρόεδρος της ΔΗΣΥ δήλωσε πεπεισμένη ότι το αποτέλεσμα των εκλογών δεν θα δώσει αυτοδυναμία.

Όταν ρωτήθηκε τι θα κάνει αν έρθει πρώτο κόμμα η ΝΔ και της προτείνει συνεργασία, απάντησε πως "η συνεργασία των κομμάτων είναι επιβεβλημένη, αλλά πάνω σε συγκεκριμένο προγραμματικό πλαίσιο και με συγκεκριμένες δεσμεύσεις", και αναφέρθηκε σε προγενέστερη δήλωσή της, ότι η Δημοκρατική Συμμαχία θα συνεργαστεί με το πρώτο κόμμα.

Αναφορικά με την αντιπαράθεση των δυο μεγάλων κομμάτων, για τις "ρουσφετολογικές προσλήψεις", η Ντόρα Μπακογιάννη δήλωσε ότι, «παρακολουθούμε το απόλυτο θέατρο του παραλόγου, το οποίο επιβεβαιώνει, δυστυχώς, ότι τα δύο κόμματα δεν έχουν διδαχθεί τίποτα.

Τσακώνονται μεταξύ τους ποιος -τη σήμερον ημέρα- είναι πιο ρουσφετολόγος από τον άλλον και προχωρούν σε λογικές παλαιοκομματικές υποσχέσεων και δημαγωγικών τοποθετήσεων. Είναι εξαιρετικά λυπηρό διότι κανένας Έλληνας δεν πιστεύει σοβαρά ότι αυτά τα δύο κόμματα, που είναι στην ίδια κυβέρνηση, υβρίζουν το ένα το άλλο, με αυτό το επίπεδο ανακοινώσεων, παρά μόνο διότι βρίσκονται σε προεκλογική περίοδο».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή