Τ. Δημητρουλόπουλος: Γιατί έφυγα από το ΠΑΣΟΚ

Τους λόγους για τους οποίους αποχώρησε από το ΠΑΣΟΚ και προσχώρησε στην Κοινωνική Συμφωνία, εξήγησε μεταξύ άλλων ο βουλευτής Τάκης Δημητρουλόπουλος, σε πρόσφατη συνέντευξή του.

Τ. Δημητρουλόπουλος: Γιατί έφυγα από το ΠΑΣΟΚ
1'

«Η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, μετά από 38 χρόνια, αποφάσισε να αλλάξει ιδεολογία, αρχές και πολιτικές επιλογές. Ταυτίστηκε με τις συντηρητικές δυνάμεις της Ελλάδας και της Ε.Ε. Το ΠΑΣΟΚ καταγράφεται πλέον στο συντηρητικό τμήμα του πολιτικού συστήματος», ανέφερε.

«Παρά τις προσπάθειες που κάναμε, τόσο στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ όσο και στη Βουλή, για να αλλάξει πορεία, η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ επέμενε και επιμένει στις νεοφιλελεύθερες επιλογές και στη στρατηγική της ύφεσης», πρόσθεσε.

Όσο για τον εάν θεωρεί πιθανό να προκύψει αυτοδύναμη κυβέρνηση, ο Τ. Δημητρουλόπουλος σχολίασε: «Όχι. Γι'αυτό και είναι απαραίτητο τα κόμματα μαζί με τις προεκλογικές τους δεσμεύσεις να καταθέσουν στον Ελληνικό Λαό και τις προτάσεις τους για τις μετεκλογικές συνεργασίες. Εκτός βέβαια από τη Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ που ήδη έχουν συμφωνήσει να συγκυβερνήσουν και ήδη έχουν συνυπογράψει τα μέτρα που θα πάρουν».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή