Ρέππας: Η μάχη δε δίνεται στα κομματικά χαρακώματα (video)

«Θα καθίσουμε στο ίδιο τραπέζι με όλες εκείνες τις δυνάμεις τις οποίες μπορούμε να συγκλίνουμε σε ένα πρόγραμμα για να βοηθήσουμε τη χώρα. Η μάχη δίνεται στα εθνικά σύνορα και όχι στα κομματικά χαρακώματα», υπογράμμισε ο Δημήτρης Ρέππας.

Ρέππας: Η μάχη δε δίνεται στα κομματικά χαρακώματα (video)
1'

Σε συνέντευξή του στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΙ και τον Γιώργο Αυτιά, ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, απάντησε στο εάν θα είναι υπουργός σε συγκυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας και ΠΑΣΟΚ υπό τον Σαμαρά πρωθυπουργό, ο κ. Δ. Ρέππας απάντησε:

«Δεν γνωρίζω αν θα είμαι βουλευτής στην επόμενη Βουλή. Αυτό σημαίνει ότι είναι αλαζονικό και υπερφίαλο από την πλευρά μας να συζητούμε για το ποια θα είναι η κυβέρνηση και ποια θα είναι τα μέλη της στην επόμενη Βουλή. Ο ελληνικός λαός ας ψηφίσει με ευθύνη και ας δώσει μια κατεύθυνση στη χώρα. Εδώ θα προτιμούσα μια προοδευτική, το ΠΑΣΟΚ με άλλες δυνάμεις συγγενείς να μπορέσουν να συγκλίνουν και να εφαρμόσουν ένα πρόγραμμα για να ξεπεράσουμε την κρίση».

«Ή αν ο ελληνικός λαός επιλέξει τη Νέα Δημοκρατία και συγγενείς προς εκείνη δυνάμεις, ας συγκροτήσουν μία κυβέρνηση κι εμείς θα είμαστε απολύτως παραγωγικοί ως ΠΑΣΟΚ στη Βουλή προκειμένου να βοηθήσουμε τη χώρα», κατέληξε.

Δείτε το βίντεο:

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή