Η μάχη στην Β' Αθήνας

Σταθερά πρώτη εμφανίζεται στις δημοσκοπήσεις η Νέα Δημοκρατία, ενώ το ΠΑΣΟΚ μπορεί να πέρασε πρόσφατα στη δεύτερη θέση, παίρνει όμως ποσοστά μεταξύ 15% - 16%.

Η μάχη στην Β' Αθήνας
1'

Ανοδική πορεία έχουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες του Πάνου Καμμένου, που «κλέβουν» ψήφους τόσο από τη ΝΔ όσο και από το ΛΑΟΣ.

Η ίδια τάση καταγράφεται και στη Β' Αθήνας σε μέτρηση που έκανε το newsbomb.gr, ενώ το κυριότερο χαρακτηριστικό της έρευνας είναι η μεγάλη «βουτιά» των ποσοστών της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ.

Πρώτη δύναμη καταγράφεται η Νέα Δημοκρατία με ποσοστά όμως κοντά στο 15% (έναντι 26,5% στις εκλογές του 2009).

Ακολουθεί το ΠΑΣΟΚ με ποσοστό μόλις λίγο πάνω από το 10% (έναντι 40% στις εκλογές του 2009!), ενώ ΚΚΕ και Δημοκρατική Αριστερά βρίσκονται κοντά στο 10%.

Λίγο μικρότερα ποσοστά συγκεντρώνουν ΣΥΡΙΖΑ και Δημοκρατική Αριστερά, ενώ μεγάλη έκπληξη είναι τα ποσοστά του ΛΑΟΣ, που βρίσκονται μόλις στο 2%, την ώρα που η Χρυσή Αυγή καταγράφει διπλάσια δύναμη.

Ενδιαφέρον έχουν και τα στοιχεία της δημοσκόπησης που αφορούν τους υποψήφιους ΠΑΣΟΚ και ΝΔ.

Πρώτος από το ψηφοδέλτιο της ΝΔ έρχεται ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ενώ ακολουθούν ο Γιάννης Παπαθανασίου και ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Καλή πορεία καταγράφουν ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο Ευάγγελος Αντώναρος, ενώ λίγο πιο κάτω βρίσκεται ο Άρης Σπηλιωτόπουλος. Ακολουθούν η Κατερίνα Παπακώστα και ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, ενώ τελευταίος βρίσκεται ο Κωστής Χατζηδάκης.

Από το ΠΑΣΟΚ την πρωτιά και με μεγάλη διαφορά έχει ο Ανδρέας Λοβέρδος, ενώ στις επόμενες θέσεις βρίσκονται οι Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, Απόστολος Κακλαμάνης, Πέτρος Ευθυμίου και Μίμης Ανδρουλάκης.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή