Βενιζέλος: Δεν βλέπω ρεαλιστικές προτάσεις στα αριστερά

"Σε ό,τι αφορά την Αριστερά, δυστυχώς δεν βλέπω ρεαλιστικές προτάσεις από τους επίσημους κομματικούς σχηματισμούς της", δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, σε συνέντευξή του στο Έθνος της Κυριακής.

Την ίδια στιγμή ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είπε ότι τον λυπεί που "n αδυναμία της ΝΔ να κατανοήσει την κατάσταση. Αυτή την ώρα ο τόπος χρειάζεται υπευθυνότητα και δυστυχώς στη σημερινή ΝΔ κυριαρχούν οι νοοτροπίες του χθες και οι μικροκομματικοί υπολογισμοί".

"Ο δικός μου σκοπός είναι να ενώσω δυνάμεις σε μια σύγχρονη προοδευτική συμμαχία μεταρρυθμίσεων, υπευθυνότητας, αλληλεγγύης. Έχουμε πολύ δύσκολο δρόμο μπροστά μας ως χώρα. Αν θέλουμε να δώσουμε ελπίδα και προοπτική στους πολίτες πρέπει να σταματήσουμε τους κομματικούς καβγάδες για το χθες", ανέφερε ο κ. Βενιζέλος, αρνούμενος να μπει στην λογική της προεκλογικής διαμάχης.

Οι εκλογές αυτές είναι η ώρα της αλήθειας για όλους το πολιτικό σύστημα, αλλά και για τον κάθε πολίτη ατομικά, είπε ο κ. Βενιζέλος, χαρακτηρίζοντας τις εκλογές αυτές ως τις σημαντικότερες μετά το 1974.