Καρατζαφέρης: Ο Γιώργος δεν ξεχνά το "Τζέφρυ"

"Ο κ. Παπανδρέου, μέσα από μια σειρά πραγμάτων έδειξε πως όσο και αν εμείς επιμένουμε στο «Γιώργος» εκείνος δεν ξεχνάει το «Τζέφρυ»", δήλωσε ο Γιώργος Καρατζαφέρης από την Λιβαδειά, αναφερόμενος στο επίσημο όνομα του Γιώργου Παπανδρέου, για να μπορέσει να αιτιολογήσει την άποψή του ότι "ο κ. Παπανδρέου έπαιξε το παιχνίδι των Αμερικανών".

"Πιστεύω ο κ. Παπανδρέου έπαιξε το παιχνίδι των Αμερικανών. Σταμάτησε τον αγωγό Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη, που με τα χίλια ζόρια είχα βοηθήσει εγώ και ο κ. Καραμανλής –ο τότε πρωθυπουργός-. Σας θυμίζω πως όταν η κ. Μπακογιάννη είχε πετάξει τότε την παρόλα «καλωσορίζουμε την αντιπυραυλική ζώνη των Αμερικάνων» και έφυγε ο Πούτιν, εγώ πήγα στη Σόφια και συναντήθηκα με εκπροσώπους του Πούτιν για να φέρω τα πράγματα εκεί που έπρεπε", είπε επακριβώς ο Γιώργος Καρατζαφέρης, όταν στην συνέντευξη Τύπου, που παραχώρησε, δημοσιογράφος τον ρώτησε εάν ο Γιώργος Παπανδρέου κατηγορείται για εσχάτη προδοσία.

Σε ερώτηση για την ημερομηνία των εκλογών ο κ. Καρατζαφέρης απάντησε ότι "δεν ακούω καμία αναφορά σε ημερομηνία εκλογών. Είναι 1η Απριλίου. Δεν θα έπρεπε να βγει κάποιος να πει ότι θα γίνουν στις 6 Μαΐου; Εγώ το μόνο που τους ζήτησα είναι να μην διασαλεύσουμε το θρησκευτικό συναίσθημα".

"Αν και εγώ πιστεύω ότι δεν έχουμε κανένα απολύτως λόγο να πάμε τώρα σε εκλογές. Απλά πάμε για το καπρίτσιο του κ. Σαμαρά. Δεν υπάρχει άλλος λόγος", συμπλήρωσε αμέσως ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ.

"Έχω την καλύτερη Κοινοβουλευτική Ομάδα – και το λένε οι αριθμοί. Αν ψάξετε στα πρακτικά της Βουλής είμαστε το Κόμμα με τις περισσότερες παρουσίες και παρεμβάσεις στη Βουλή. Έχω μια πολύ δυνατή Κ.Ο. Άλλοι ψάχνουν να φτιάξουν Κ.Ο.", είπε ο κ. Καρατζαφέρης, ενώ αναφορικά με τον Μάκη Βορίδη και τον Άδωνι Γεωργιάδη, που έφυγαν από τον ΛΑΟΣ και πήγαν στην Συγγρού, αρκέστηκε να σχολιάσει ότι "εγώ κρατάω την χαρά ότι πήρα δύο παιδιά από το 0,07% και τους έκανα υπουργούς".