Εκδήλωση του Π 80 με φόντο την Κεντροαριστερά

«Από την απαξία στη δημιουργία: Πώς μπορεί να είναι χρήσιμη και φιλολαϊκή η πολιτική» είναι το θέμα της συζήτησης που διοργανώνει το Δίκτυο Π 80 την Πέμπτη 5 Απριλίου, στις18.30, στοΑμφιθέατρο της Τεχνόπολις του Δήμου Αθηναίων, στο Γκάζι.

Εκδήλωση του Π 80 με φόντο την Κεντροαριστερά
1'

Στη συζήτηση θα κάνουν μεταξύ άλλων ολιγόλεπτες παρεμβάσεις οι Γιάννης Ραγκούσης, Γρηγόρης Ψαριανός, Τατιάνα Καραπαναγιώτη και Βάσω Κιντή.

Το Π 80 είναι μία κίνηση στελεχών του ΠΑΣΟΚ, πρώην νεολαίοι της δεκαετίας του ’80, που επιχειρεί μέσω της εκδήλωσης να προκαλέσει συζήτηση και με στελέχη από άλλους χώρους της Κεντροαριστεράς.

Κατά το παρελθόν, όπως γράφει «Το Βήμα», είχε επικρατήσει η εντύπωση πως το συγκεκριμένο δίκτυο αποτέλεσε πολιτικό όχημα του κ. Ραγκούση, ο οποίος ανήκει στη συγκεκριμένη γενιά και παρέστη στις εκδηλώσεις του δικτύου τους προηγούμενους μήνες.

Σημειώνεται ότι στην τελευταία σχετική συγκέντρωση, το «παρών» είχαν δώσει η κυρία Διαμαντοπούλου και ο κ. Μόσιαλος, οι οποίοι τότε ανήκαν στην ομάδα των «4» με τους κκ. Ραγκούση και Λοβέρδο.

Εκτός των προαναφερθέντων, στην εκδήλωση της Πέμπτης θα μιλήσουν ακόμη οι Τρύφων Γιαμτσίδης (Συνεταιρισμός Βουβαλοτρόφων), Δημήτρης Γλέζος (Transifex), Μάνος Ματσαγγάνης (Πανεπιστημιακός), Λίλιαν Μήτρου (Πανεπιστημιακός), Έρικ Πάρκς (gipht.me), Λυμπέρης Πολυχρονόπουλος (APT Information Systems), Γιάννης Τσαμουργκέλης (Πανεπιστημιακός), Στράτος Φαναράς (Metron Analysis). Τη συζήτηση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Πάσχος Μανδραβέλης.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή