Επιβεβαίωση του Newsbomb για την αποχώρηση του Θ. Τσούρα

Πλήρης επιβεβαίωση του Newsbomb που είχε προβλέψει ότι ο κ. Τσούρας δεν θα είναι υποψήφιος στην Α’ Αθηνών.

Η λίστα με τα ονόματα των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ που δεν θα κατέβουν τελικά ως υποψήφιοι στις εκλογές, φαίνεται πως μεγαλώνει ανησυχητικά.

Τελευταίος στη μακρά όπως εξελίσσεται λίστα είναι ο πρόεδρος της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής κ. Θανάσης Τσούρας, ο οποίος ανακοίνωσε ότι δεν θα είναι στα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ.

Το Newsbomb με άρθρο του στις 26 Μαρτίου είχε προαναγγείλει ότι ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ δεν θα είναι υποψήφιος εκ νέου στην Α΄ Αθηνών, στην οποία το ΠΑΣΟΚ πιθανότατα θα εκλέξει 2 ή στην καλύτερη περίπτωση 3 βουλευτές.

Στην Ιπποκράτους εκφράζονται φόβοι ότι η λίστα θα μεγαλώσει ακόμη περισσότερο. Τα ονόματα που ακούγονται είναι κυρίως βουλευτών που εκλέγονται στην περιφέρεια. Ήδη ο κ. Σ. Ξυνίδης ξεκαθάρισε ότι δεν θα θέσει υποψηφιότητα, ενώ αναμένεται να ακολουθήσουν και άλλοι. Ακούγονται τα ονόματα των κκ. Β. Αργύρη (Ν. Ιωαννίνων), Σήφη Βαλυράκη (Ν. Χανίων), Ρ. Ζήση (Ν. Μαγνησίας), Α. Αθανασιάδης (Ν. Κοζάνης) κ.α.

Ο κ. Τσούρας διευκρίνισε ωστόσο ότι θα παραμείνει ενεργό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και θα στηρίξει τον αγώνα για ένα νέο συμβόλαιο με το λαό.