Π. Ψωμιάδης: Όχι σε μετεκλογική συνεργασία ΝΔ - ΠΑΣΟΚ

Έκκληση στον Αντώνη Σαμαρά να αναλάβει έστω και τώρα, «την ύστατη ώρα», πρωτοβουλία πριν τις εθνικές εκλογές προκειμένου να υπάρξει έστω μετεκλογική συνεργασία - συγκυβέρνηση των κομμάτων της Κεντροδεξιάς, απευθύνει με επιστολή του στο πρόεδρο της ΝΔ ο Παναγιώτης Ψωμιάδης.

«Δεν πρέπει να επιτρέψετε άλλο την προπαγάνδα που θέλει να επιβάλει συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ μετά τις εκλογές. Δεν είναι δυνατόν να δοθεί συγχωροχάρτι σε ένα ΠΑΣΟΚ που ξεκίνησε και ολοκλήρωσε την καταστροφή της χώρας, σε ένα ΠΑΣΟΚ που αλλοίωσε τα δημοσιονομικά στοιχεία και άνοιξε την κερκόπορτα για να πατήσει πόδι στην Ελλάδα το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο που ευνόησε τη δημοσιονομική υποταγή της πατρίδας μας», υπογραμμίζει μεταξύ άλλων ο κ. Ψωμιάδης και τον καλεί να ξεκαθαρίσει ότι δεν πρόκειται να υπάρξει συγκυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ την επομένη των εθνικών εκλογών.

Στην επιστολή του ο κ. Ψωμιάδης κάνει λόγο για ιστορική ευκαιρία για την ενότητα της Κεντροδεξιάς παράταξης, εκφράζοντας παράλληλα την πεποίθηση ότι η ενότητα της Κεντροδεξιάς είναι ανάγκη όχι μόνο για την παράταξη, αλλά κυρίως για τον τόπο.