Α. Σπηλιωτόπουλος: Δεν ξέρω την επικοινωνιακή ομάδα του Σαμαρά

Τα παράπονά του από την «αξιοποίησή» του στη ΝΔ, άφησε να εννοηθούν, με δηλώσεις του στον ΑΝΤ1 97,2, ο βουλευτής Β΄ Αθηνών της ΝΔ, Άρης Σπηλιωτόπουλος.

Α. Σπηλιωτόπουλος: Δεν ξέρω την επικοινωνιακή ομάδα του Σαμαρά
2'

«Μόνο για τα ζητήματα Παιδείας γιατί μου έχει δώσει την ευθύνη του Τομεάρχη Παιδείας. Από εκεί και πέρα, αν εννοείται επικοινωνιακά, όχι ποτέ! Είναι η πρώτη φορά που δε συμμετέχω στην επικοινωνιακή ομάδα. Συμμετείχα και με τον Μιλτιάδη Έβερτ. Συμμετείχα μετέπειτα και με τον Κώστα Καραμανλή…. Δε συμμετέχω σε αυτή την ομάδα. Δεν συμμετέχω σε αυτή τη διαδικασία. Δε συμμετέχω στη χάραξη επικοινωνιακής πολιτικής και δεν μπορώ να λέω ψέματα γιατί αυτή είναι η αλήθεια», σημείωσε ο τομεάρχης Παιδείας της ΝΔ, λέγοντας πως δεν ξέρει και δεν έχει δει την επικοινωνιακή ομάδα του Προέδρου.

Σχετικά με τον αποτυχημένο «πολιτικό γάμο» Σαμαρά-Μπακογιάννη, δήλωσε πως δεν ξέρει αν υπήρξε φλερτ, πρόσθεσε όμως πως αν κάτι τέτοιο συνέβη «ο γάμος προϋποθέτει και τους δυο». Σημείωσε μάλιστα πως ο κος Σαμαράς, με μεγάλη γενναιότητα έχει κάνει ένα προσκλητήριο, συμμετοχής όλων των στελεχών, που θεωρούν ότι μπορούν να δώσουν τη μάχη τους μέσα στη ΝΔ γιατί, κατά τη δική του εκτίμηση, σε αυτή τη μάχη δεν περισσεύει κανένας, αρκεί βεβαίως να συμμερίζονται τα ίδια ιδανικά με εμάς, την ελεύθερη οικονομία, την ευρωπαϊκή προοπτική, το ευρώ και τη δημοκρατία.

«Από τη στιγμή έχει γίνει το προσκλητήριο, θεωρώ ότι πρέπει όλοι να ανταποκριθούν στο προσκλητήριο αυτό. Εάν, υπάρχουν προγραμματικές διαφορές, ας βρούμε ποιες είναι οι προγραμματικές διαφορές. Αν δεν υπάρχουν όμως προγραμματικές διαφορές και αν οι γενικές αρχές μας καλύπτουν, τότε πράγματι δεν έχουμε την πολυτέλεια να αφήσουμε κανέναν έξω από αυτό το προσκλητήριο και κανείς δεν έχει την πολυτέλεια να μη συμμετάσχει σε ένα προσκλητήριο για την επόμενη ημέρα για να διασφαλίσουμε την ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας και το ευρώ για να προστατέψουμε τον νοικοκύρη. Γιατί περί αυτού πρόκειται», ανέφερε , λέγοντας πως στόχος πρέπει να είναι μια ισχυρή κοινοβουλευτική πλειοψηφία καθώς όσο πιο ισχυρή βγει η ΝΔ –κοινοβουλευτικά και μόνο- τόσο η απειλή της περιπέτειας απομακρύνεται, την επομένη ημέρα.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή