Εκλογές ΚΙΝΑΛ - Αποτελέσματα: Χειροκροτήματα στην υποδοχή Ανδρουλάκη - «Όλα καλά», η πρώτη δήλωση

Εκλογές ΚΙΝΑΛ αποτελέσματα: Χαμόγελα στο επιτελείο του Νίκου Ανδρουλάκη, για τη διαφαινόμενη νίκη του πρώτου γύρου - Θερμή υποδοχή με χειροκροτήματα στην Ιπποκράτους 
Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ έφτασε στα γραφεία του στην Ιπποκράτους περίπου στις 22:30 και έγινε δεκτός με χειροκροτήματα
Newsbomb.gr

Σαφές προβάδισμα που δείχνει μια διαφαινόμενη νίκη στον πρώτο γύρο των εσωκομματικών εκλογών του ΚΙΝΑΛ για την ανάδειξη νέου προέδρου, έχει ο Νίκος Ανδρουλάκης, ο οποίος περιμένει πλέον, να δει τον αντίπαλό του στον δεύτερο γύρο.

Η πιο πρόσφατη ενσωμάτωση δίνει στο 64,38% δίνει στον Νίκο Ανδρουλάκη, ποσοστό 37,89% με την Αττική και τα μεγάλα αστικά κέντρα να έχουν ακόμα «δρόμο» για να δείξουν καθαρές μετρήσεις. Τα χαμόγελα στο επιτελείο του Νίκου Ανδρουλάκη δεν κρύβονται.

Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ έφτασε στα γραφεία του στην Ιπποκράτους περίπου στις 22:30 και έγινε δεκτός με χειροκροτήματα, με τον ίδιο να σηκώνει την γροθιά του προς τον συγκεντρωμένο κόσμο και να λέει «όλα καλά».

Από το άκουσμα των πρώτων αποτελεσμάτων επικράτησε «παγωμάρα» στο στρατηγείο του πρώην πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου, αλλά και του Ανδρέα Λοβέρδου, με τους δυο υποψήφιους να δίνουν μάχη στήθος με στήθος για τη δεύτερη θέση που δίνει το «εισιτήριο» για τον δεύτερο γύρο.

Πάντως από το επιτελείο του Γιώργου Παπανδρέου διαμηνύεται ότι πρέπει να υπάρξει υπομονή για τα αποτελέσματα ώστε να ολοκληρωθεί η ενσωμάτωση περισσότερων τμημάτων τόσο από την Αττική όσο και από την περιφέρεια.

Αρκετός κόσμος που είχε συγκεντρωθεί εκεί τον αποθέωσε, με τον ίδιο να σηκώνει τη γροθιά του και να λέει μόνο «όλα καλά».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Το ευρωπαϊκό μπάσκετ θρηνεί: Πέθανε ο Στέφαν Γέλοβατς της ΑΕΚ

Ανατροπή με τα Μερομήνια: Η νέα πρόβλεψη για Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά

Χειροτονήθηκε ιερέας ο Δημήτρης Λινός, σύζυγος της καθηγήτριας επιδημιολογίας Αθηνάς Λινού