Λ. Αυγενάκης: Η κυβέρνηση οφείλει να σεβαστεί τους μικροομολογιούχους

Ο Λευτέρης Αυγενάκης, βουλευτής Ηρακλείου με την Δημοκρατική Συμμαχία, δήλωσε σήμερα στον Τύπο, ότι η ελληνική κυβέρνηση είχε διαβεβαιώσει τους μικροομολογιούχους ότι δεν θα χάσουν τα χρήματά τους και τώρα τους αναγκάζει να κουρέψουν τις οικονομίες τους.

Λ. Αυγενάκης: Η κυβέρνηση οφείλει να σεβαστεί τους μικροομολογιούχους
1'

«Τα αιτήματα των μικροομολογιούχων που εξωθήθηκαν σε αναγκαστικό «κούρεμα» οικονομιών μίας ζωής είναι απολύτως δίκαια και η κυβέρνηση οφείλει να τους ακούσει να τους σεβαστεί και άμεσα να πάρει πρωτοβουλίες", δήλωσε ο κ. Αυγενάκης.

"Ομολογιακοί τίτλοι, φυσικών προσώπων Ελλήνων ιδιωτών «κουρεύονται», παρά τις επίσημες διαβεβαιώσεις της κυβέρνησης, ότι οι αποταμιεύσεις στο Ελληνικό Δημόσιο είναι εξασφαλισμένες", σχολίασε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμμαχίας.

"Οι 11.000 Έλληνες μικροομολογιούχοι οδηγούνται στην απόγνωση. Πρέπει άμεσα να προχωρήσει η κυβέρνηση σε σχέδιο αποζημίωσής τους. Δεν είναι μόνο η απώλεια περιουσιών ελλήνων πολιτών. Πρέπει να αποκατασταθεί η κατάφορη αδικία, που εκπορεύεται από την εμπαιγμό της Κυβέρνησης απέναντι στους Έλληνες φορολογούμενους πολίτες», υπογράμμισε ο Λευτέρης Αυγενάκης.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή