Σύσκεψη στην ΝΔ για τις πυρόπληκτες περιοχές

Σήμερα, στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη υπό τον πρόεδρο του κόμματος, Αντώνη Σαμαρά, με αντικείμενο τα προβλήματα των πυρόπληκτων περιοχών.

Σύσκεψη στην ΝΔ για τις πυρόπληκτες περιοχές
1'

Μετείχαν οι Πρόεδροι των Επιμελητηρίων των πυρόπληκτων νομών, Αρκαδίας, κ. Ιωάννης Μπουντρούκας, Αχαΐας, κ. Πλάτωνας Μαρλαφέκας, Ευβοίας, κ. Παναγιώτης Σίμωσης, Ηλείας, κ. Κων/νος Νικολούτσος, Λακωνίας, κ. Κων/νος Πανδής, Μεσσηνίας, κ. Δημήτριος Αδαμάπουλος, καθώς και ο Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης των Επιμελητηρίων Ελλάδος, κ. Κων/νος Μίχαλος.

Από τη Νέα Δημοκρατία μετείχαν ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής, κ. Ανδρέας Λυκουρέντζος, οι Βουλευτές των πυρόπληκτων νομών, Μιχάλης Μπεκίρης, Νίκος Νικολόπουλος, Κων/νος Τζαβάρας, Σίμος Κεδίκογλου, Θανάσης Δαβάκης, Γρηγόρης Αποστολάκος και Γιάννης Λαμπρόπουλος.

Ο Αντώνης Σαμαράς ενημερώθηκε για την πορεία των πυρόπληκτων δανείων, και για τα προβλήματα που προέκυψαν από τη διακοπή της λειτουργίας των τριών συνεταιριστικών τραπεζών.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας διαβεβαίωσε τους προέδρους των Επιμελητηρίων ότι η Νέα Δημοκρατία στηρίζει την επιχειρηματικότητα και εργάζεται σταθερά για την ενίσχυση της αναπτυξιακής διαδικασίας στη χώρα και εξέφρασε θετική άποψη επί των αιτημάτων των Επιμελητηρίων των πυρόπληκτων περιοχών.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή