Δημ. Συμμαχία: Δεκτές μόνο οι απαραίτητες τροπολογίες

"Η τροπολογία του υπουργού Εσωτερικών Αναστάσιου Γιαννίτση που αφορά το «ξεπάγωμα» της κρατικής χρηματοδότησης προς τα κόμματα εν όψει εκλογών, δεν μπορεί να περάσει από τη Βουλή, καθώς εύλογα θεωρείται καταχρηστική", δήλωσε ο βουλευτής Ηρακλείου της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Λευτέρης Αυγενάκης.

Δημ. Συμμαχία: Δεκτές μόνο οι απαραίτητες τροπολογίες
1'

«Οι τροπολογίες που μπορούν να γίνουν αποδεκτές είναι μόνο αυτές που έχουν σχέση αυστηρά με το μνημόνιο και με τις υποχρεώσεις της χώρας», εξήγησε ο κ. Αυγενάκης, συμπληρώνοντας, πως αυτό είχε δηλώσει και ο Λουκάς Παπαδήμος στην Ολομέλεια της Βουλής, μέσω της κας Διαμαντοπούλου.

"Το νομοθετικό έργο της παρούσας συγκυβέρνησης ΠΑΣΟΚΝέας Δημοκρατίας, επιτελεί την πλήρωση των όρων που απορρέουν από την συμφωνία για την οικονομική διάσωση της χώρας και δεν μπορεί επ' ουδενί να χρησιμοποιηθεί για την ικανοποίηση κομματικών και πελατειακών υποσχέσεων", σύμφωνα με τον βουλευτής της Δημοκρατικής Συμμαχίας, ο οποίος τόνισε πως κάθε άλλη τροπολογία, θωρείται καταχρηστική.

"Εκτός και αν η διάσωση των κομμάτων είναι πιο σημαντική από την αξιοπιστία του ελληνικού Κοινοβουλίου», είπε κλείνοντας την δήλωσή του ο Λευτέρης Αυγενάκης.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή