Δεν θα είναι υποψήφια η Ροδούλα Ζήση

Στη διάθεση του κόμματος έθεσε τον εαυτό της , χωρίς όμως να επιθυμεί να κατέλθει ως υποψήφια στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές, η Ροδούλα Ζήση.

Σύμφωνα με το magnesianews.gr, η κυρία Ζήση είναι υπέρ της άποψης να δοθεί η δυνατότητα σε νέους ανθρώπους να προσφέρουν.

Η Ροδούλα Ζήση γνωστοποίησε η ίδια την απόφασή της στον πρόεδρο του κόμματος Βαγγέλη Βενιζέλο. Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, της είπε ότι με την εμπειρία της μπορεί να συμβάλει τα μέγιστα και στο μέλλον, χωρίς ωστόσο να προσδιορίσει αν η σκέψη του αφορά το κόμμα ή μια μελλοντική κυβέρνηση ή ακόμη και την Ευρωβουλή.

Η αντιπρόεδρος της Βουλής, ζήτησε συγγνώμη από τους πολίτες για όσα αντιλαϊκά ως μέτρα ψηφίστηκαν στη διάρκεια της τελευταίας θητείας, τονίζοντας ότι η συγγνώμη της είναι ειλικρινής και όχι σαν αυτή που θα ζητήσουν κάποιοι άλλοι συνάδελφοί της, οι οποίοι υποστήριξαν με ιδιαίτερο σθένος το μνημόνιο, επιμένοντας και για σκληρότερα μέτρα, όπως και όσοι ενδεχομένως έχουν τα χρήματά τους στο εξωτερικό.

Τη θέση της στο ψηφοδέλτιο εκτιμάται ότι θα πάρει η Εύη Αδαμάκη, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΟΤ και πρώην Αντινομάρχης Μαγνησίας.