Θεοδωρικάκος: Οι πολίτες που ταλαιπωρήθηκαν να κινηθούν νομικά κατά της Αττικής Οδού

Ο Τάκης Θεοδωρικάκος είπε πως η εταιρεία άφησε οχήματα και φορτηγά να μπαίνουν και να πληρώνουν διόδια για ώρες αφού είχε εντοπιστεί το πρόβλημα

Θεοδωρικάκος: Οι πολίτες που ταλαιπωρήθηκαν να κινηθούν νομικά κατά της Αττικής Οδού
Να κινηθούν νομικά κάλεσε τους πολίτες που ταλαιπωρήθηκαν ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη
1'

Πυρά στην Αττική Οδό για τον εγκλωβισμό χιλιάδων οδηγών εξαπέλυσε με δηλώσεις του ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος ο οποίος κάλεσε τους πολίτες που ταλαιπωρήθηκαν να κινηθούν νομικά.

«Σε αυτή την κυβέρνηση δεν αρέσει να ωραιοποιεί την κατάσταση, αλλά να αντιμετωπίζουμε τα προβλήματα», ανέφερε αρχικά ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Όπως δήλωσε ο κ. Θεοδωρικάκος, «οι πολίτες ταλαιπωρήθηκαν σε πολύ μεγάλο βαθμό», σημειώνοντας πως «το μεγαλύτερο πρόβλημα, λόγω του οποίου διαμορφώθηκε μια κατάσταση σε όλο τον νομό Αττικής, είναι ότι έκλεισε η Αττική Οδός. Η εταιρεία δεν μπόρεσε να την κρατήσει ανοιχτή, και μάλιστα με έναν τρόπο ασύντακτο».

Ο Τ. Θεοδωρικάκος είπε πως η εταιρεία άφησε οχήματα και φορτηγά να μπαίνουν και να πληρώνουν διόδια για ώρες αφού είχε εντοπιστεί το πρόβλημα και μετά έγινε ό,τι έγινε.
Ο κ. Θεοδωρικάκος μάλιστα έκανε λόγο για ανικανότητα και αδυναμία πρόβλεψης από την Αττική Οδό.
Τέλος, ο Τάκης Θεοδωρικάκος, αρνούμενος πως υπήρξε καθυστέρηση στην κινητοποίηση των Αρχών, εξήγησε ότι «αμέσως μόλις έγινε το κλείσιμο του δρόμου, στις 15:00, έγινε άμεση κινητοποίηση όλων των δυνάμεων και στη συνέχεια έγινε χρήση του Στρατού, λόγω της κατάστασης», τονίζοντας πως «χρησιμοποιήσαμε ακόμη και την ΕΚΑΜ, ό,τι καλύτερο έχει η Αστυνομία».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή