MRB: Τρίτο κόμμα το ΠΑΣΟΚ στη Β' Αθηνών

Τρίτο κόμμα αναδεικνύεται το ΠΑΣΟΚ στη Β' Αθηνών, μια περιφέρεια στην οποία ψηφίζει περίπου το ήμισυ του εκλογικού σώματος.

MRB: Τρίτο κόμμα το ΠΑΣΟΚ στη Β' Αθηνών
1'

Σύμφωνα με δημοσκόπηση της MRB, μεταξύ 4-7 Απριλίου, το σκηνικό που διαμορφώνεται στη Β' Αθηνών αποτυπώνει τη ρευστότητα και τον κατακερματισμό του πολιτικού συστήματος. Πέραν του ΠΑΣΟΚ, που έρχεται τρίτο κόμμα συγκεντρώνοντας μόλις 9,9%, χαμηλά είναι και τα ποσοστά της ΝΔ, που λαμβάνει 15,5%, ενώ στη δεύτερη θέση έρχεται το ΚΚΕ, με 10,2%.

Ενισχυμένοι φαίνεται ότι βγαίνουν οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες», που συγκεντρώνουν ποσοστό 9,7% και κατατάσσονται τέταρτοι ενώ μεγάλο ποσοστό, σχεδόν 5% λαμβάνει η Χρυσή Αυγή.

Αναλυτικά, στη Β' Αθηνών η ΝΔ έρχεται πρώτη με 15,5%. Στη δεύτερη θέση έρχεται το ΚΚΕ με 10,2%, στην τρίτη το ΠΑΣΟΚ με 9,9% και στην τέταρτη οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 9,7%. Ακολουθεί στην πέμπτη θέση ο ΣΥΡΙΖΑ με 9,4%, στην έκτη η Δημοκρατική Αριστερά με 6,8%, στην έβδομη η Χρυσή Αυγή με 4,9% και στην όγδοη οι Οικολόγοι Πράσινοι με 4,2%.

Η Δημοκρατική Συμμαχία συγκεντρώνει 2,5%, ο ΛΑΟΣ 2,2%, η Κοινωνική Συμφωνία 0,4%, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ 1% και το Άρμα Πολιτών 1,2%.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή
23:52ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στην Καβάλα