Π. Καψής: Σε προεκλογική περίοδο ο μηχανισμός χαλαρώνει

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παντελής Καψής, δήλωσε σε σημερινή του συνέντευξη ότι "σε μία προεκλογική περίοδο, έχουμε μάθει από το παρελθόν ότι υπάρχει μία χαλάρωση όλου του κρατικού μηχανισμού".

"Σ' αυτήν την περίπτωση έχουμε μπροστά μας μία σειρά από πράγματα που πρέπει να γίνουν και τα οποία θα συνεχίσουν", συνέχισε ο κ. Καψής.

Αναφορικά με το θέμα της ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών και το κατά πόσο αυτό θα προκαλέσει έναν "πολιτικό καυγά", ο Παντελής Καψής δήλωσε πως "θέλω να ελπίζω ότι η λύση που θα βρεθεί θα είναι ευρύτερα αποδεκτή και αυτό θα γίνει κατανοητό από όλους μας. Από εκεί και πέρα, προφανώς είναι και πολιτικά τα ζητήματα και ο καθένας είναι ελεύθερος να έχει την άποψή του"

"Έχω αναλάβει μία ευθύνη έναντι του Πρωθυπουργού. Δεν έχω το δικαίωμα να την αποποιηθώ για να γίνω βουλευτής. Δεν το θέλω. Θέλω να κάνω αυτή τη δουλειά και μετά να πάρω και μία... απόσταση λίγο από τα πράγματα. Ήταν ξαφνική η μετάβασή μου", απάντησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος όταν ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο πως θα αντιδρούσε αν του προσέφεραν θέση σε ψηφοδέλτιο επικρατείας.