Η κάθοδος των αρχηγών

Τις εκλογικές περιφέρειες στις οποίες θα κατέλθουν υποψήφιοι κυκλώνουν οι πολιτικοί αρχηγοί αν και ακριβή και επίσημη εικόνα θα έχουμε τις επόμενες ημέρες.
Η κάθοδος των αρχηγών
1'

Πάντως, για την ώρα είναι δεδομένη η κάθοδος του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Βαγγέλη Βενιζέλου στην Α' Θεσσαλονίκης και στο Ηράκλειο.

Να σημειωθεί ότι το ΠΑΣΟΚ στην Α' Θεσσαλονίκης το 2009 είχε αποσπάσει 7 έδρες, την μια εκ των οποίων είχε παρει ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου και στο Ηράκλειο 5.

Από την άλλη ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς θα επιλέξει την Μεσσηνία, ενώ δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη η δεύτερη περιφέρεια, στην οποία θα είναι υποψήφιος. Πληροφορίες θέλουν να προσανατολίζεται για ακριτικό νομό.

Η γ.γ. του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα θα βρίσκεται στην Β' Αθήνας ενώ άγνωστη για την ώρα είναι η 2η περιφέρεια που θα επιλέξει.

Στην Β' Αθήνας και στην Α' Θεσσαλονίκης θα κατέλθει ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης ενώ ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας θα βρεθεί στην Α' Αθηνών και σε μια εκ των περιφερειών Αρτας και Καβάλας.

Από εκεί και πέρα, η κυρία Ντόρα Μπακογιάννη θα θέσει υποψηφιότητα στο Ηράκλειο και στην Β' Αθήνας, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης στα Τρίκαλα και στην Β' Αθήνας.

Στην Β' Αθήνας θα βρεθεί και ο επικεφαλής των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» Πάνος Καμμένος ενώ αναζητά την 2η περιφέρεια. Τέλος, η πρόεδρος της Κοινωνικής Συμφωνίας Λούκα Κατσέλη θα είναι υποψήφια στη Β' Αθηνών και σε κάποια από τις εκλογικές περιφέρειες της Θράκης, πιθανότατα στην Ξάνθη.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή