Φ. Κουβέλης: Καταδικάστε την πολιτική των ΠΑΣΟΚ και ΝΔ

Να καταδικάσουν την πολιτική του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ κάλεσε τους πολίτες ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης.

Φ. Κουβέλης: Καταδικάστε την πολιτική των ΠΑΣΟΚ και ΝΔ
1'

Λίγες εβδομάδες πριν τις εκλογές της 6ης Μαΐου, ο κ. Κουβέλης τόνισε ότι οι πολίτες με την ψήφο τους θα πρέπει να καταδικάσουν την πολιτική των δύο μεγάλων κομμάτων, η οποία οδήγησε τη χώρα στη σημερινή της κατάντια και οδήγησε στον τεμαχισμό της κοινωνίας.

«Η χώρα μπορεί να προχωρήσει σε δρόμους αισιοδοξίας, ανάταξης. Η χώρα μπορεί να προχωρήσει σε δρόμους διεξόδου από τα αδιέξοδα στα οποία έχει περιέλθει με ευθύνη του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ. Πρέπει να αλλάξει το περιεχόμενο της πολιτικής. Η χώρα μπορεί να απαγκιστρωθεί από το μνημόνιο και να ακολουθήσει εκείνη την πολιτική που θα οδηγήσει όλο τον τόπο να μείνει ζωντανός, με την κοινωνία όρθια» τόνισε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, ευχόμενος χρόνια πολλά και καλή ανάσταση.

Λίγο πριν την ανακοίνωση των συνδυασμών του κόμματος την επόμενη εβδομάδα, συνεδρίασε η Εκτελεστική Επιτροπή με αντικείμενο τις πολιτικές εξελίξεις και την εκλογική τακτική. Επίσης, την επόμενη εβδομάδα θα συνεδριάσει και η κεντρική εκλογική επιτροπή που αποτελείται από 38 μέλη.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή