Ανοιχτή επίθεση προς όλους από τον Γ. Καρατζαφέρη

Σφοδρή επίθεση προς όλα τα κόμματα εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, σε συνέντευξή του στον "Τύπο της Κυριακής".

"Σαμαράς και Παπανδρέου έχουν δέσει τα χέρια τους πισθάγκωνα. Για αυτό, επιβάτες ναι, αλλά επειδή είναι ανενεργοί από μόνοι τους το τιμόνι θα το πάρει άλλος", είπε ο κ. Καρατζαφέρης.

"Θα πάρει πολύ χρόνο στον Ευάγγελο Βενιζέλο να μαζέψει το ΠΑΣΟΚ και είναι αμφίβολο το αν θα τα καταφέρει", δήλωσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ κληθείς να σχολιάσει τα δημοσκοπικά ευρήματα, ενώ για τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας σχολίασε πως "βγήκαν δυο κόμματα από μέσα του: ΝΔ και Πολιτική Άνοιξη".

"Απειλή που λέγεται ναζιστές και θέλει να εισβάλει στο ελληνικό κοινοβούλιο με το έτσι θέλω", χαρακτήρισε ο Γιώργος Καρατζαφέρης την Χρυσή Αυγή.

"Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες είναι ένα ευκαιριακό κατασκεύασμα χωρίς βάρος και ιδεολογία, που προέκυψε χάρη σε λάθος χειρισμούς του Αντώνη Σαμαρά", είπε ο κ. Καρατζαφέρης περιγράφοντας το κόμμα του Πάνου Καμμένου.

Κλείνοντας την συνέντευξή του ο Γιώργος Καρατζαφέρης ανέφερε το σύνθημα με το οποίο ο ΛΑΟΣ κατεβαίνει στις εκλογές: "Αυτό που πιστεύουμε. Αυτό που είμαστε. Όλα για την Ελλάδα". Ταυτόχρονα ανακοίνωσε την έκδοση ενός φυλλαδίου 35 σελίδων με το οποίο θα περιγράφουν την πολιτική του κόμματος τα τελευταία 2 χρόνια, και κάλεσε την Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ να κάνουν το ίδιο.