Γ. Ραγκούσης: Ο καθένας κρίνεται από τα αποτελέσματα των πράξεών του

"Ο καθένας από εμάς κρίνεται από τα αποτελέσματά του, τη συνέπεια λόγων και έργων, την τόλμη του για τους αγώνες που δίνει και την πρότασή του για το μέλλον", δήλωσε ο Γιάννης Ραγκούσης σε συνέντευξή του.

Γ. Ραγκούσης: Ο καθένας κρίνεται από τα αποτελέσματα των πράξεών του
2'

"Σε εξαιρετικά δύσκολες οικονομικές και κοινωνικές συνθήκες είπα την αλήθεια και μόνο την αλήθεια στους πολίτες.

Μέσα σε επτά μήνες, έως τον Μάιο του 2010, δηλαδή πριν από το μνημόνιο, άρα χωρίς κανέναν εξαναγκασμό και καμία τρόικα, πήρα στον δικό μου τομέα την πρωτοβουλία όχι μόνο ψήφισης αλλά και υλοποίησης αλλαγών που περίμεναν δεκαετίες", συνέχισε, απαντώντας στον δημοσιογράφο του Πρώτου Θέματος σχετικά με το πώς θα απευθυνθεί στους πολίτες και θα τους ζητήσει την ψήφο τους. "Η Ελλάδα χρειάζεται επιτέλους κανόνες, να αποφασίσει και να υλοποιήσει προοδευτικές μεταρρυθμίσεις. Με αυτούς τους στόχους έχω ταυτίσει την παρουσία μου στη δημόσια ζωή του τόπου", συμπλήρωσε ο κ. Ραγκούσης.

Αναφορικά με μια μετεκλογική συνεργασία για την ύπαρξη αυτοδύναμης κυβέρνησης ο Γιάννης Ραγκούσης δήλωσε πως "η συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ. είναι αναπόφευκτη. Χωρίς αυτό να μας κάνει να ξεχνάμε ότι η Ν.Δ. είχε τεράστια ευθύνη για τον απύθμενο λαϊκισμό που χρησιμοποίησε όλο αυτό το διάστημα. Ο κ. Καμμένος είναι ένα πολιτικό προϊόν που παρήγαγε αποκλειστικά η δημαγωγική πολιτική που ακολούθησε ο κ. Σαμαράς κατά τη διετία 2009-2011".

Ενώ σχετικά με μια συνεργασία του ΠΑΣΟΚ με κάποιο κόμμα της Αριστεράς, ο υποψήφιος βουλευτή σχολίασε πως "πιστεύω επίσης ακράδαντα ότι η σύνθεσή της νέας κυβέρνησης θα πρέπει να είναι τριμερής, με συμμετοχή και της Αριστεράς, για να διαλυθεί επιτέλους το νέφος της εθνικής αυταπάτης ότι θα μπορούσαν να υπάρξουν άλλες μαγικές λύσεις για να βγει η χώρα από την κρίση. Οφείλουμε να υποχρεώσουμε όλα τα κόμματα να τοποθετηθούν, όπως κάθε υπεύθυνη πολιτική δύναμη, για όσα ο πολίτης πρέπει να μάθει πριν από τις εκλογές, όπως για παράδειγμα από που θα βρούμε τα 11 δισ. ευρώ που θα απαιτηθούν μετά τις εκλογές".

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή