Αλ. Τσίπρας: Δώστε μας ψήφο εξουσίας

"Το δίλλημα της κάλπης θα είναι ένα και μοναδικό: Συγκυβέρνηση των συνεταίρων του δικομματισμού και συνέχεια της καταστροφής, βάθεμα της φτώχιας και της εξαθλίωσης ή ενίσχυση του ΣΥΡΙΖΑ και Νέος Συνασπισμός εξουσίας με πυρήνα τις δυνάμεις της αριστεράς", δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας σε ομιλία του στην Καλαμάτα.

"Ποτέ η πολιτική του δικομματισμού δεν ήταν τόσο σαφής και ξεκάθαρη.

Ποτέ η ανεπάρκεια η ιδιοτέλεια και η υποκρισία του δεν ήταν τόσο προφανείς. Δεν σας έχουν κρύψει τίποτα. Δεν υπάρχει κρυφή ατζέντα, η ατζέντα είναι ολοφάνερη", είπε ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ.

"Ό,τι κι αν κάνουν, όσα κενά περιεχομένου τρομοκρατικά διλήμματα κι αν σκαρφιστούν, ΠΑΣΟΚ και ΝΔ θα κριθούν. Και καλούμε τον ελληνικό λαό να τους στείλει εκεί που πραγματικά τους αξίζει – στη λήθη και την ανυποληψία της Ιστορίας. Να υψώσουμε αμέσως ασπίδα προστασίας στην κοινωνία, για την κοινωνικά δίκαιη έξοδο από την κρίση", τόνισε ο κ. Τσίπρας και καλώντας τους ψηφοφόρους να στηρίξουν τον ΣΥΡΙΖΑ συμπλήρωσε πως "με ενόραση, αυτοπεποίθηση, τόλμη και αποφασιστικότητα, δώστε ψήφο εμπιστοσύνης στον ΣΥΡΙΖΑ, δώστε μας ψήφο εξουσίας, δώστε μας τη δυνατότητα να κυβερνήσουμε τη χώρα".