Γ. Καρατζαφέρης: Είμαι ροκάς. Για αυτό δεν με απορροφά το σύστημα

«Είμαι ροκάς γι' αυτό και δεν μπορεί να μ' απορροφήσει το κατεστημένο. Εάν δεν είσαι ροκάς, με την έννοια δηλαδή του απελευθερωμένου ανθρώπου, δεν μπορείς να είσαι χρήσιμος στην πολιτική", δήλωσε σε συνέντευξή του ο κ. Γιώργος Καρατζαφέρης.

"Δυστυχώς, όλοι είναι μέσα σε «καλούπια», σε «ράγες» και αυτό βλάπτει σοβαρά τη χώρα. Το θέμα είναι ότι ο χορός αυτή τη φορά, είναι από την περιοχή σας. Του Ζαλόγγου. Πολύς θυμός, ο οποίος αν διοχετευθεί στην κάλπη, πολύ φοβούμαι ότι η επόμενη μέρα θα είναι δυσκολότερη από τη σημερινή", είπε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό "Ηχώ FM Ιωαννίνων".

"Το θέμα είναι ότι το πρώτο Μνημόνιο το έκανε ο Παπακωνσταντίνου. Αυτοί έχουν τα εσωτερικά τους προβλήματα. Ο ένας υποβλέπει τον άλλον. Δεν θα μπω εγώ στον εσωτερικό αυτό πόλεμο που έχουν. Δεν με ενδιαφέρει. Εγώ ξέρω ότι διέλυσαν τη χώρα. Αυτοί και οι Νεοδημοκράτες. Αυτά τα δέκα χρόνια τα χαμένα, έφεραν την κατάσταση εδώ", είπε ο κ. Καρατζαφέρης σχετικά με το Μνημόνιο.

"Τα εκβιαστικά διλήμματα δεν ανήκουν σε ανθρώπους λογικούς, αλλά σε ανθρώπους φοβικούς. Πρέπει ο κόσμος να προσέλθει να ψηφίσει με καθαρό μυαλό και όχι με θυμό. Για να έχει το βράδυ της Κυριακής ανθρώπους με μυαλό για να μπορέσουν να αναλάβουν τις τύχες της χώρας.

Είναι ζήτημα αν μπορούν να μιλήσουν οι μισοί από τους υπολοίπους που βλέπω των κομμάτων. Το βράδυ των εκλογών θα γίνει κουβέντα. Δεν μπορούμε να χάσουμε ούτε μια ώρα", δήλωσε ο Γιώργος Καρατζαφέρης για τις εκλογές.

"Δεν είναι η εξαλότητα καλός σύμβουλος σήμερα. Το θέμα είναι να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε για να σώσουμε τη χώρα. Είναι πολύ εύκολο το να φωνάζεις κατά", σχολίασε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ συμπληρώνοντας ότι "δεν βλέπω πολλές διαφορές μεταξύ του κ. Καμμένου και του κ. Τσίπρα. Εξάλλου, παραλίγο να συνεταιριστούν".