Αντ. Σαμαράς: Το ΠΑΣΟΚ καταδίκασε την χώρα

"Το ΠΑΣΟΚ καταδίκασε τη χώρα στην μόνιμη ύφεση. Εμείς θα ξεκινήσουμε την Ανάπτυξη. Τώρα η άποψή μας βρίσκει ανταπόκριση και στην Ευρώπη", είπε ο κ. Αντώνης Σαμαράς μιλώντας στους πολίτες της Άρτας.

Αντ. Σαμαράς: Το ΠΑΣΟΚ καταδίκασε την χώρα
1'

"Από την πρώτη στιγμή θα απευθυνθώ και σε εξωκοινοβουλευτικούς να μπουν στην κυβέρνηση. Θέλω δίπλα μου τους άξιους Έλληνες. Από την πρώτη στιγμή θα κάνω πολύ μικρότερη κυβέρνηση. Τη μισή από τη σημερινή", είπε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας αναφορικά με την κυβέρνηση την επομένη των εκλογών.

"Το μήνυμα που στέλνουμε σε αυτούς που θέλουν να έλθουν, είναι να μη χάνουν το χρόνο τους. Θα τους στείλουμε πίσω. Το μήνυμα που στέλνουμε σε όσους ήδη ήλθαν παράνομα και βρίσκονται εδώ είναι να φύγουν μιαν ώρα αρχύτερα. Γιατί θα τους στείλουμε πίσω. Θα καταργήσουμε το νόμο Ραγκούση που έκανε την Ελλάδα μαγνήτη για τους λαθρομετανάστες. Το λέω και το εννοώ: Θα ανακαταλάβουμε τις πόλεις μας. Θα απελευθερώσουμε την ύπαιθρο από το φόβο", δήλωσε ο κ. Σαμαράς αναφερόμενος στο θέμα της λαθρομετανάστευσης.

Αναφορικά με τα μικρά κόμματα, ο κ. Αντώνης Σαμαράς είπε ότι δεν τα ενδιαφέρει η Ελλάδα, γιατί "δίνουν φιλί ζωής" στο ΠΑΣΟΚ.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή