«Στέλνουμε τον λογαριασμό πίσω»: Νέο βίντεο του ΣΥΡΙΖΑ για τις εσωκομματικές εκλογές στις 15 Μαΐου

ΣΥΡΙΖΑ: Ένα διαδικτυακό σποτ, έδωσε στη δημοσιότητα ο Αλέξης Τσίπρας, μέσω ανάρτησης στα κοινωνικά δίκτυα.
Ο Αλέξης Τσίπρας κάλεσε μαζικά τους πολίτες να δώσουν το παρών στη διαδικασία για να στείλουν όλοι «τον λογαριασμό πίσω».
INTIME / Γ.Τ ΣΥΡΙΖΑ

Ακόμα ένα διαδικτυακό σποτ, το τρίτο κατά σειρά, ενόψει των εσωκομματικών διαδικασιών για την εκλογή προέδρου και Κεντρικής Επιτροπής, στις 15 Μαΐου, έδωσε στη δημοσιότητα ο Αλέξης Τσίπρας, μέσω ανάρτησης στα κοινωνικά δίκτυα.

Το βίντεο, όπως άλλωστε και το σύνθημα των εσωκομματικών εκλογών, που είναι «ψηφίζουμε όλοι, στέλνουμε πίσω τον λογαριασμό», είναι και αυτό εμπνευσμένο από την επικαιρότητα. Αυτή τη φορά εστιάζει στα προβλήματα της νεολαίας, καθώς πρωταγωνιστής είναι ένας νεαρός άνδρας.

«Για το νοίκι που δεν μπορώ να πληρώσω. Για τη δουλειά που δεν βρίσκω. Για τα πανεπιστήμια που έκλεισαν. Για τις μπίζνες. Για τις λίστες. Για τις λαμογιές. Για τα “κλεφτόδεντρα”. Γιατί δεν με νιώθεις», εμφανίζεται να λέει ο πρωταγωνιστής, που ρίχνει έναν φάκελο σε μία κάλπη (σ.σ. προφανώς των εσωκομματικών εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ), που έχει ως αποδέκτη το Μέγαρο Μαξίμου, καθώς η Κουμουνδούρου επιθυμεί να δώσει χαρακτήρα αντικυβερνητικής «διαδήλωσης» στην εν λόγω εκλογική αναμέτρηση.

Νωρίτερα, από τα Χανιά, ο Αλέξης Τσίπρας κάλεσε μαζικά τους πολίτες να δώσουν το παρών στη διαδικασία για να στείλουν όλοι «τον λογαριασμό πίσω».

Υπενθυμίζεται ότι δικαίωμα ψήφου για την ανάδειξη της νέας Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ έχουν τα 61.000 μέλη του κόμματος, ενώ για την εκλογή προέδρου μπορούν να ψηφίσουν όσοι πολίτες το επιθυμούν, αρκεί να εγγραφούν μέλη καταβάλλοντας το αντίτιμο των τριών ευρώ.

Διαβάστε επίσης:

Τσίπρας: Η κυβέρνηση ξανάρχισε το γιουρούσι στα δημόσια ταμεία - Εκλογές το συντομότερο δυνατόν