Μποτώνης: Θέλω να βοηθήσω το νησί

Θέλω μέσα από τις δικές μου δυνάμεις να βοηθήσω νησί μου, γιατί αυτό αποτελεί το μοναδικό μου στόχο, επισήμανε ο δημοσιογράφος και υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στη Ζάκυνθο, Διονύσης Μποτώνης.
Μποτώνης: Θέλω να βοηθήσω το νησί
1'

Ο κ. Μποτώνης σε συνέντευξή του στο δημόσιο ραδιόφωνο, εξήγησε ότι μπορεί, λόγω της πολύχρονης επαγγελματικής του εμπειρίας, δεδομένου ότι έχει φίλους και συνεργάτες σε όλο τον κόσμο, να ανοίξει πόρτες για τη Ζάκυνθο, η οποία, όπως είπε, έχει τεράστιες δυνατότητες.

Όπως ανέφερε ο κ. Μποτώνης, όλοι οι Έλληνες θέλουν τη χώρα όρθια και μέσα στο ευρώ και όλοι με αφορμή τα μνημόνια παραδέχονται ότι έγιναν πολλά και τραγικά λάθη, που τα πληρώνουμε σήμερα με μεγάλες θυσίες. Ωστόσο, όπως είπε, αυτό που μετράει είναι τι κάνουμε από εδώ και πέρα, τονίζοντας ότι πρέπει να υπάρξει κυβέρνηση μετά τις εκλογές, γιατί αν επικρατήσει η ακυβερνησία, τότε τα πράγματα θα γίνουν πολύ χειρότερα, δεδομένου ότι δεν θα μπορούν να εφαρμοστούν τα συμφωνηθέντα με τους ευρωπαίους εταίρους μας.

Ο κ. Μποτώνης ξεκαθάρισε ότι αν εκλεγεί βουλευτής και κληθεί να ψηφίσει νέες οριζόντιες περικοπές, τότε θα πράξει κατά συνείδηση.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή