Εκλογές 2012: Απόπειρες νόθευσης καταγγέλλουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες

Τρεις ανακοινώσεις με τις οποίες καταγγέλλουν απόπειρες νόθευσης του δικαιώματος ψήφου σε διαφορετικά εκλογικά τμήματα εξέδωσε το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Σύμφωνα με την πρώτη ανακοίνωση του κόμματος του Πάνου Καμμένου «Από επόπτες, εκλογικούς αντιπροσώπους του κινήματός μας αλλά και εκλογείς μας καταγγέλλεται ότι, σε διάφορα τμήματα των περιφερειών σας (ενδεικτικά αναφέρουμε τα Εκλ. Τμήματα 534 Αθηναίων, 1476 Γαλατσίου, 2039 Γλυφάδας και 238 Κορωπίου) οι δικαστικοί αντιπρόσωποι και τα μέλη των εφορευτικών επιτροπών δεν παραδίδουν στους εκλογείς τα ψηφοδέλτια του κινήματός μας».

Στην δεύτερη ανακοίνωση οι Ανεξάρτητοι Έλληνες επανέρχονται «υποβάλλοντας εκ νέου καταγγελία δοθέντος ότι στον υποψήφιο βουλευτή του κινήματος μας στην εκλογική περιφέρεια του Νομού Αττικής κ. ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ καταγγέλθηκε από επόπτες, εκλογικούς αντιπροσώπους του κινήματός αλλά και εκλογείς ότι στα εκλογικά τμήματα 234 και 237 Κορωπίου του Νομού Αττικής, οι δικαστικοί αντιπρόσωποι και τα μέλη των εφορευτικών επιτροπών δεν παραδίδουν στους εκλογείς τα ψηφοδέλτια του κινήματός μας».

Τέλος, στην τρίτη κατά σειρά ανακοίνωση αναφέρεται ότι «Από εκλογείς, μας καταγγέλλεται ότι, στο εκλογικό τμήμα 162 Ν. Φαλήρου της περιφέρειας Α’ Πειραιώς ο δικαστικός αντιπρόσωπος και τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής δεν παραδίδουν στους εκλογείς τα ψηφοδέλτια του κινήματός μας».