ΜέΡΑ25: Η παράσταση Θεάτρου Σκιών «Ο πρωθυπουργός δεν ήξερε» έλαβε τέλος

«Στο Θέατρο Σκιών που είναι η "Μητσοτάκης Α.Ε.", η παράσταση "Ο πρωθυπουργός δεν ήξερε τίποτα για τις υποκλοπές" ολοκληρώθηκε με το σημερινό διάγγελμα, και ήταν μια κακή παράσταση», υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή του το ΜέΡΑ25.
Φωτογραφία αρχείου / InTime

Όπως σχολιάζει το κόμμα, «ο κ. Μητσοτάκης, που από την πρώτη μέρα πήρε στην προσωπική του ευθύνη την ΕΥΠ, στριμώχτηκε μόνος του στη γωνία: πολύ απλά δεν μπορεί να ρίξει το φταίξιμο στους "από κάτω"», ενώ συμπληρώνει: «Επίσης, το πέταγμα της μπάλας στην κερκίδα των "εξωτερικών εχθρών" και "υβριδικών απειλών" που "επιβουλεύονται την πατρίδα μας" δεν αρκεί για να δικαιολογήσει γιατί η ΕΥΠ του κ. Μητσοτάκη παρακολουθούσε οτιδήποτε έχει καρδιακό παλμό εντός της Επικράτειας».

«Όλα αυτά τα χρόνια της διακυβέρνησης του, όπως το ΜέΡΑ25 αποκαλύπτει συστηματικά από το 2019, ο κ. Μητσοτάκης προΐσταται μιας διαδικασίας αποψίλωσης βασικών ελευθεριών και επιβολής καθεστώτος τύπου Ορμπάν-Ερντογάν», συνεχίζει το ΜέΡΑ25 και καταλήγει:

«Ήρθε η ώρα λοιπόν, όχι μόνο για την ανατροπή της κυβέρνησης Μητσοτάκη, αλλά και για την ολική ρήξη με το απολυταρχικό - ολιγαρχικό καθεστώς που τον στήριξε και το οποίο ποντάρει τώρα σε λογικές ανώδυνης εναλλαγής».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ