Αλέξης Τσίπρας: Στο πλευρό των εργαζόμενων των τηλεοπτικών σταθμών

Ο Αλέξης Τσίπρας εξέφρασε τη στήριξή του στις δημοσιογραφικές ενώσεις για τη διατήρηση του αριθμού των άμεσα εργαζόμενων στα κανάλια.

Αλέξης Τσίπρας: Στο πλευρό των εργαζόμενων των τηλεοπτικών σταθμών
Φωτογραφία αρχείου / InTime
1'

Πρόεδροι και γενικοί γραμματείς των δημοσιογραφικών Ενώσεων έκαναν κύκλο επαφών με τους πολιτικούς αρχηγούς, στο πλαίσιο της 24ωρης απεργιακής κινητοποίησης στους τηλεοπτικούς σταθμούς που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη (6/9). Ο κύκλος ολοκληρώθηκε με συνάντηση που είχαν με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, στην οποία παραβρέθηκε ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Νάσος Ηλιόπουλος και η αναπληρώτρια τομεάρχης ΜΜΕ και Επικοινωνίας, Νατάσα Γκαρά.

Ο κ. Τσίπρας ανέφερε στους εκπροσώπους των εργαζομένων πως ο αγώνας τους είναι δίκαιος και έχει την αμέριστη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ. Παράλληλα, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης με ανάρτησή του στο Twitter ανέφερε πως ο νόμος Παππά για τον οποίο «στήνουν ειδικά δικαστήρια» εξασφάλιζε περισσότερους από 400 εργαζόμενους σε κάθε κανάλι.

«Με τον νόμο Παππά, για τον οποίο στήνουν ειδικά δικαστήρια, εξασφαλίστηκαν 400+ εργαζόμενοι σε κάθε κανάλι. Σήμερα ο κ. Μητσοτάκης μειώνει τις απαιτούμενες θέσεις σε 240, κάνοντας άλλο ένα δώρο σε όσους τον στηρίζουν. Ματαιοπονεί αν νομίζει ότι έτσι θα αποτρέψει την ήττα του», έγραψε ο Αλέξης Τσίπρας.

Η ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα:

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή
23:52ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στην Καβάλα

23:52ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στην Καβάλα