Η μάνα της 12χρονης δεν είναι μάνα, είναι κτήνος

Η υπόθεση βρωμάει πολύ. Οι εξελίξεις πλέον με την υπόθεση της 12χρονης και τα καθάρματα παιδοβιαστές που την εξέδιδαν παίρνουν άλλες διαστάσεις αφού στο κάδρο μπαίνει και η «μάνα» η οποία συνελήφθη. 
Η μάνα της 12χρονης δεν είναι μάνα, είναι κτήνος
1'

Κάποιες οικονομικές συναλλαγές, εμβάσματα και συνεννοήσεις δείχνουν ότι η γυναίκα εμπλέκεται στον εφιάλτη που ζούσε η 12χρονη από τα Σεπόλια.

Αν είναι έτσι τα πράγματα τότε προφανώς δε μιλάμε για μάνα. Είναι μια γυναίκα αναίσχυντη, μια βρομιά, μια δυσωδία, μια ντροπή για την ελληνική κοινωνία. Είναι ένα πορνοκτήνος. Ακούγονται πολλά για πολλούς. Αυτό το έγκλημα δεν μπορεί να μείνει έτσι. Πρέπει να δοθούν στην δημοσιότητα όλα τα ονόματα όσων εμπλέκονται σε αυτή την αισχρή ιστορία, όσο ψηλά κι φτάνουν. Να διωχθούν όχι μόνο για πορνεία, παιδεραστία και για μαστροπεία. Να πέσει πάνω τους όλος ο ποινικός κώδικας.

Δεν είναι μόνο το θέμα της σεξουαλικής διαστροφής, της παιδεραστίας, διώκονται για εκπόρνευση, δηλαδή πουλούσαν ανθρώπινα παιδικά σωματάκια και ψυχές. Τι ποιο αισχρό. Η Δικαιοσύνη πρέπει να τους διαλύσει όλους. Και μη μου πείτε για σωφρονισμό και μεταμέλεια. Τίποτα από αυτά δεν υπάρχει. Παρεκκλίσεις ή παραφιλίες, είναι διαταραχές που έχουν να κάνουν με την σεξουαλική επιθυμία και δεν έχουν καμία σχέση με ασθένειες, γιατί πολύ απλά δεν θεραπεύονται.

Μια ανώμαλη σεξουαλική διαστροφή όπως είναι η παιδοφιλία και η παιδεραστία είναι μια βαρύτατη διαταραχή που δεν θεραπεύεται ποτέ. Και μην αρχίσουν τις αηδίες οι διάφοροι δικαιωματιστές περί δικαιωμάτων των κατηγορουμένων και διάφορα τέτοια προοδευτικά.

ΥΓ: όλοι αυτοί που είχαν ξεσηκωθεί για το #metoo και έσκιζαν τα ρούχα τους με καταγγελίες και καμπάνιες που είναι εξαφανισμένοι; Δεν θα αντιδράσουν το ίδιο για τους βιασμούς των ανήλικων παιδιών; Τίποτα; Ούτε ένα κίνημα;

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή