Βορίδης: Απαντά στον Τσίπρα για τον χρόνο των αυτοδιοικητικών εκλογών

Ο υπουργός Εσωτερικών, Μάκης Βορίδης, απαντά στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, για το πότε θα γίνουν οι αυτοδιοικητικές εκλογές. «Θα γίνουν κανονικά στην ώρα τους», είναι το μήνυμα που στέλνει στην Κουμουνδούρου 
Ο υπουργός Εσωτερικών, Μάκης Βορίδης, απαντά για το πότε θα γίνουν αυτοδιοικητικές εκλογές
Eurokinissi/Γιάννης Παναγόπουλος

Την απάντησή του στον Αλέξη Τσίπρα για τον χρόνο των αυτοδιοικητικών εκλογών έδωσε ο Μάκης Βορίδης. Ο υπουργός Εσωτερικών, με αφορμή το ερώτημα που διατύπωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, για το πότε θα γίνουν αυτοδιοικητικές εκλογές, ανέφερε: «Σχετικά με τις απορίες του κ. Αλέξη Τσίπρα για τον χρόνο διεξαγωγής των αυτοδιοικητικών εκλογών η απάντηση είναι απλή: Οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν στην ημερομηνία που ορίζεται από τον νόμο και η κυβέρνηση δεν προτίθεται να αλλάξει αυτή την ημερομηνία».

Τσίπρας: «Να απαντήσουν Μητσοτάκης και Βορίδης πότε θα γίνουν οι αυτοδιοικητικές εκλογές»

«Διαβάζω σε εφημερίδες ότι η κυβέρνηση σκέφτεται να μεταθέσει το χρόνο των αυτοδιοικητικών εκλογών», ανέφερε νωρίτερα ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και ζήτησε από τον Ελληνα πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, και τον υπουργό Εσωτερικών, Μάκη Βορίδη, να απαντήσουν πότε θα γίνουν οι αυτοδιοικητικές εκλογές. «Πρέπει να μας πει η κυβέρνηση πότε θα γίνουν οι αυτοδιοικητικές εκλογές, αν σκέφτεται μετάθεση ή θα τηρήσει το χρονοδιάγραμμα που έχει αποφασιστεί».

Σχετικές ειδήσεις