Οικονόμου: Πλούσιο το παρελθόν του ΣΥΡΙΖΑ στην παραθεσμικότητα

Αιχμηρή απάντηση του κυβερνητικού Εκπροσώπου με αφορμή την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με το θέμα των παρακολουθήσεων

Γιάννης Οικονόμου
Απάντηση στον ΣΥΡΙΖΑ έδωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου
Eurokinissi
1'

Απάντηση στον ΣΥΡΙΖΑ έδωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, αναφορικά με τις παρακολουθήσεις, κάνοντας λόγο για σταθερή και καθαρή θέση της κυβέρνησης απέναντι στην Δικαιοσύνη ,την οποία όπως τονίζει «στηρίζουμε και εμπιστευόμαστε».

Συνεχίζοντας ο κ. Οικονόμου υπογράμμισε ότι οι δημόσιες Αρχές έχουν αναλάβει ήδη τη «διερεύνηση για τα λογισμικά παρακολούθησης και ζητημάτων που άπτονται της λειτουργίας της ΕΥΠ».

«Η χώρα έχει θεσμούς, νόμους και κανόνες. Η αλήθεια θα λάμψει και οι όποιες ευθύνες θα αποδοθούν δικαίως μόνο εάν τηρηθούν ευλαβικά οι νόμιμες διαδικασίες. Κι αυτό είναι ευθύνη όλων των θεσμικών οργάνων», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Οικονόμου στη συνέχεια.

«Η λεγόμενη "πολιτική διαχείριση" θεμάτων της δικαιοσύνης και η καθ΄ οιονδήποτε τρόπο προσπάθεια παρέμβασης στο έργο της, είναι το πρώτο βήμα της εκτροπής και της παραθεσμικότητας, στις οποίες ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πλούσιο παρελθόν. Η Ελλάδα θα παραμείνει κράτος δικαίου, παρά τις απέλπιδες προσπάθειες των νοσταλγών του ολοκληρωτισμού», καταλήγει στην ανακοίνωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή