Η ΝΔ «ζυγίζει» το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ

Τις αδυναμίες του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ θα επιχειρήσει να αναδείξει η Νέα Δημοκρατία, μετά και την ανακοίνωση του οικονομικού προγράμματος της Κουμουνδούρου.

Ήδη, λίγη ώρα μετά την παρουσίαση των προγραμματικών θέσεων από τον κ. Αλέξη Τσίπρα, ο πρόεδρος της ΝΔ κ. Αντώνης Σαμαράς τον κατηγόρησε ότι παρουσίασε ένα πρόγραμμα «χωρίς μελέτη, χωρίς προετοιμασία, χωρίς κοστολόγηση, προεκλογικά, αναιρώντας όσα έλεγαν δυο βδομάδες πριν, καλύπτοντας πίσω από αυτά την πραγματική, κρυφή τους ατζέντα..

Ο κ. Σαμαράς αναμένεται ότι θα συνεχίσει την οξύτατη επίθεση προς τον ΣΥΡΙΖΑ και τον επικεφαλής του και κατά τη σημερινή ομιλία σε ανοιχτή συγκέντρωση στη Ρόδο.

Συνεργάτες του κ. Σαμαρά έχουν θέσει το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ από το μικροσκόπιο, ούτως ώστε να αναδείξουν τα αδύνατα σημεία, τις αντιφάσεις και τις σημαντικές διαφορές των δύο κομμάτων. «Το πρόγραμμά μας είναι ρεαλιστικό. Οι εξαγγελίες της Κουμουνδούρου είναι στον αέρα», επισημαίνουν στη Συγγρού.

Πέραν του τομέα της οικονομίας, η Νέα Δημοκρατία θα δώσει έμφαση και στις διαφορές των δύο κομμάτων στα ζητήματα της λαθρομετανάστευσης. Μάλιστα, «γαλάζια» στελέχη άσκησαν κριτική στην φράση του κ. Τσίπρα ότι θα πρέπει να εκδοθούν διαβατήρια στους παράνομους μετανάστες, αφού κάτι τέτοιο είναι επιτρεπτό μόνον για Έλληνες.

Διαβάστε επίσης:

ΝΔ: Δυο ώρες κράτησε η αξιοπιστία του ΣΥΡΙΖΑ