Επίθεση σε όλα τα μέτωπα από τον ΣΥΡΙΖΑ

Είναι σαφές πως η κυβέρνηση δεν διάγει και τις καλύτερες ημέρες της από την ώρα που βρέθηκε στην εξουσία

Επίθεση σε όλα τα μέτωπα από τον ΣΥΡΙΖΑ
2'

Να διευρύνει την ατζέντα της αντιπαράθεσης με την κυβέρνηση σε όλα τα καυτά μέτωπα της επικαιρότητας, αλλά και στα θέματα της καθημερινότητας των πολιτών, επιχειρεί ο ΣΥΡΙΖΑ, που «ξεθάβει το τσεκούρι του πολέμου», μπαίνοντας στην τελική ευθεία πριν τις εκλογές.

Είναι σαφές πως η κυβέρνηση δεν διάγει και τις καλύτερες ημέρες της από την ώρα που βρέθηκε στην εξουσία. Η επιμονή που δείχνει η ΑΔΑΕ και ο επικεφαλής της, Χρήστος Ράμμος, στην υπόθεση των υποκλοπών, σε συνδυασμό με τα δημοσιεύματα που αναφέρονται σε παρακολουθήσεις υπουργών και του αρχηγού ΓΕΕΘΑ, Κωνσταντίνο Φλώρο, προκαλούν μεγάλες αναταράξεις στο Μέγαρο Μαξίμου.

Από την πλευρά της, η Κουμουνδούρου δεν προτίθεται να εγκαταλείψει την εν λόγω υπόθεση, επαναφέροντας τη διαρκώς στο προσκήνιο, με συνεχείς επιθέσεις εναντίον του Κυριάκου Μητσοτάκη, διατηρώντας τη με αυτόν τον τρόπο «ζωντανή» και στην επικαιρότητα.

Παράλληλα, οι κυβερνητικές παλινωδίες στο τελετουργικό της κηδείας του έκπτωτου μονάρχη Κωνσταντίνου και τα αντιφατικά μηνύματα που εξέπεμψε στους ψηφοφόρους η παρουσία κορυφαίων «γαλάζιων» παραγόντων, όπως ο Αντώνης Σαμαράς και ο Μάκης Βορίδης, στη Μητρόπολη Αθηνών, έδωσε την ευκαιρία στην αξιωματική αντιπολίτευση να επιτεθεί με σφοδρότητα εναντίον της κυβέρνησης.

Με απλά λόγια, την κατηγόρησε ότι «κλείνει το μάτι» στους νοσταλγούς της μοναρχίας, με στόχο να την απομακρύνει ακόμα περισσότερο από το πολιτικό κέντρο, το οποίο και διεκδικεί για λογαριασμό της.

Και αν η επικαιρότητα των τελευταίων ημερών ήταν ευνοϊκή για τον ΣΥΡΙΖΑ, αυτό δεν σημαίνει ότι ο Αλέξης Τσίπρας θα αφήσει σε δεύτερη μοίρα τα ζητήματα της οικονομίας και της ακρίβειας. Ίσα, ίσα, που σκοπεύει να εντείνει ακόμα περισσότερο την πίεση προς το κυβερνητικό στρατόπεδο, για τα θέματα που σχετίζονται με την τσέπη των πολιτών.

Από τη Τρίτη, κιόλας, ορισμένα εκ των κορυφαίων στελεχών της Κουμουνδούρου, σφυροκοπούν την κυβέρνηση με αιχμή τα όσα συμβαίνουν στην οικονομία.

«Ο πληθωρισμός, η ακρίβεια ειδικά στον κλάδο των τροφίμων είναι υπερδιπλάσια του επίσημου πληθωρισμού. Το πρόβλημα δεν είναι μόνο ότι ο πληθωρισμός στα τρόφιμα είναι 15%. Το πρόβλημα είναι ότι ο πληθωρισμός στα τρόφιμα μήνα με το μήνα ανεβαίνει», σημείωσε ο Αλέξης Χαρίτσης, μιλώντας στο «ATTICA TV».

Διαβάστε επίσης:

Νίκος Παππάς: Μηνύσεις και εξώδικα σε ΜΜΕ για το Ειδικό Δικαστήριο

Τσαπανίδου: Εξαιρετικά κρίσιμες αυτές οι εκλογές – Θα καθορίσουν το μέλλον των παιδιών μας

Άγρια κόντρα κυβέρνησης με ΣΥΡΙΖΑ: Ράβε ξήλωνε με Παππά και Φλώρο

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή