Ανδρουλάκης: Θερμά συλληπητήρια στους συγγενείς των θυμάτων για την τραγωδία

Επί τόπου στο σημείο που συγκρούστηκαν τα δύο τρένα στα Τέμπη, βρέθηκε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης την Τετάρτη 1 Μαρτίου.

Ανδρουλάκης: Θερμά συλληπητήρια στους συγγενείς των θυμάτων για την τραγωδία
O Νίκος Ανδρουλάκης.
Intime news / Φωτογραφία αρχείου
1'

Στο σημείο της φονικής σύγκρουσης των δύο τρένων στα Τέμπη, βρέθηκε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης. Τον υποδέχθηκαν εκπρόσωποι του κόμματος στην περιοχή. Θέλησε να ενημερωθεί για τις εξελίξεις των συνεχιζόμενων ερευνών από τους επικεφαλής. Το κύριο ερώτημα που έθεσε ήταν ποιος είναι ο αριθμός των αγνοουμένων, πράγμα που είναι αδύνατον έως τώρα να απαντηθεί.

«Θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συλληπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων που έχασαν με τόσο άδικο τρόπο τη ζωή τους», ανέφερε από το σημείο της τραγωδίας ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης. Μάλιστα, ο Νίκος Ανδρουλάκης πρόσθεσε: «Θέλω να ευχηθώ γρήγορη ανάρρωση στους τραυματίες».

Όπως είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, «η πατρίδα μας βιώνει μια ανείπωτη τραγωδία και στη σκέψη όλων μας υπάρχει ένα τεράστιο γιατί. Γιατί ενώ υπάρχουν οι τεχνικές δυνατότητες τώρα και πολλά χρόνια, να κρέμονται τόσες ζωές σε ένα ανθρώπινο χέρι».

Σχετικές ειδήσεις

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη - Ανδρουλάκης: «Ανείπωτη τραγωδία», μεταβαίνει στο σημείο

Εκλογές 2023: Το σχέδιο Μητσοτάκη αν βγει πρώτος - Ο ρόλος Ανδρουλάκη και οι δημοσκοπήσεις

Ποιος βάζει το ερώτημα για τις εκλογές;

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή