Κουρουμπλής: «Το γεγονός που μού προκάλεσε απώλεια όρασης, δεν το ξεχνώ ποτέ»

Ο Παναγιώτης Κουρουμπλής αναφέρθηκε στο ατύχημα που είχε με την έκρηξη χειροβομβίδας, που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας πολύ καλό του φίλος, όταν ήταν παιδιά. 

Παναγιώτης Κουρουμπλής
Intime News/Φωτογραφία αρχείου
1'

Ο Παναγιώτης Κουρουμπλής μίλησε για το ατύχημα, που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει την όρασή του, την εμπιστοσύνη του Ανδρέα Παπανδρέου αλλά και την υπόσχεση στη μητέρα του.

Μιλώντας στο MEGA ο Παναγιώτης Κουρουμπλής τόνισε ότι «ξεκίνησε η δική μου πορεία από ένα χωριό της Αιτωλοακαρνανίας, το Ματσούκι. Η μάνα μου ήταν ένας άνθρωπος, ο οποίος με δίδαξε να μην παραιτούμαι ποτέ μπροστά σε οποιαδήποτε δυσκολία. Αυτή ήταν η βάση πάνω στην οποία οικοδομήθηκε όλη η δική μου προσπάθεια», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Αναφερόμενος στο ατύχημά του, είπε: «Μετά από ένα γεγονός που μου συνέβη στα 10 μου χρόνια, ήμουν ένα παιδί πολύ ζωηρό, πολύ δυναμικό, πολύ περίεργο. Στις 29 Μαΐου 1961, 7 παιδιά βρεθήκαμε στο ποτάμο στον Αχελώο, όπου εκεί βρήκαμε μια χειροβομβίδα, την περιεργαστήκαμε. Ο καλύτερός μου φίλος τη βρήκε. Εγώ ήμουν ακριβώς από πάνω του, έγινε η έκρηξη. Ο φίλος μου σκοτώθηκε σε ηλικία 10 ετών και εγώ έχασα εντελώς το φως. Δεν έφυγε ποτέ από το μυαλό μου εκείνη η στιγμή αλλά αποτελεί πάντα πηγή να επαναπροσδιορίζω τη θέλησή μου. Έσπασα πολλές φορές τα μούτρα μου. Ο δρόμος δεν ήταν πάντα εύκολος», σημείωσε, μεταξύ άλλων, ο Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Ακολουθεί το βίντεο από τη συνέντευξή του στο MEGA

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή