Πάνος Καμμένος κατά ΣΥΡΙΖΑ: «Μην με προκαλείτε, θα δώσω βίντεο και μηνύματα»

Ο Πάνος Καμμένος απαντά στα «πυρά» του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή τις αποκαλύψεις σε τηλεοπτική συνέντευξή του

Πάνος Καμμένος κατά ΣΥΡΙΖΑ: «Μην με προκαλείτε, θα δώσω βίντεο και μηνύματα»
1'

Κόντρα έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και στον Πάνο Καμμένο, έπειτα από τη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Αρένα» του ΑΝΤ1, ο πρώην κυβερνητικός εταίρος του Αλέξη Τσίπρα.

Ο Πάνος Καμμένος προχώρησε σε αρκετές αποκαλύψεις σχετικά με γεγονότα από την κρίσιμη περιόδο του 2015 και τη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ.

Η Κουμουνδούρου σχολιάζοντας τις δηλώσεις Καμμένου έκανε λόγο για «σενάρια επιστημονικής φαντασίας», ωστόσο ο ίδιος απάντησε με μια ανάρτηση στο twitter.

Όπως γράφει ο κ. Καμμένος «επειδή το γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ έχει καταληφθεί από πρώην ΠΑΣΟΚ και με προκαλεί την επόμενη φορά θα αναρτήσω και τα βίντεο και τα μηνύματα η ας ρωτήσουν τον Πρέσβη Λευτέρη Καράγιαννη και τον Νίκο Παππά ..κρίμα ….».

Συγκεκριμένα ο Πάνος Καμμένος δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία εμφανίζεται ο ίδιος σε εστιατόριο μαζί με τον Αλέξη Τσίπρα, τον Νίκο Παππά και τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη.

Όπως είπε στη συνέντευξη στον ΑΝΤ1 η συγκεκριμένη συνάντηση έγινε στις 25 Ιουνίου 2015 δηλαδή την ημέρα του κρίσιμου Eurogroup μετά το ελληνικό δημοψήφισμα

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή