ΣΥΡΙΖΑ - Γιώργος Τσίπρας: «Υπήρχε στρατηγική ήττας από στελέχη που στηρίζουν την Έφη Αχτσιόγλου»

Νέα βόμβα από τον Γιώργο Τσίπρα - «Βέλη» κατά συνεργατών της Έφης Αχτσιόγλου

Καταιγισμός από δηλώσεις και αντιδράσεις από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ για την κατάσταση που επικρατεί στο κόμμα, λίγες μόνο ώρες πριν από την ανάδειξη του νέου ή της νεάς προέδρου.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Τσίπρας, επανήλθε ρίχοντας μια νέα... βόμβα και λέγοντας ότι υπήρχαν στελέχη του κόμματος που ακολούθησαν μια «στρατηγική ήττας» πριν τις εκλογές του καλοκαιριού και τώρα βρίσκονται στο πλευρό της Έφης Αχτσίογλου.

Συγκεκριμένα εξήγησε ότι υπήρχαν άτομα μέσα στο κόμμα που υπονόμευσαν Αλέξη Τσίπρα ώστε να αποχωρήσει από τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Υπήρχαν στρατηγικές ήττας στο ΣΥΡΙΖΑ και αυτό φάνησε στον προεκλογικό αγώνα που έδινε ο καθένας. Είναι σαφές ότι όλοι αυτοί είναι στην πλευρά της Αχτσιόγλου», ανέφερε ο κ. Τσίπρας.

Μάλιστα είπε ότι δεν ισχύον όσα είπε η Έφη Αχτσιόγλου στο βίντεό της στα κοινωνικά δίκτυα για τα fake news: «Είπε με μια πρόταση ότι ''ούτε εγω, ούτε κανείς από όσους με στηρίζουν δεν υπονόμευσε τον Αλέξη Τσίπρα''. Το δεύτερο δεν ισχύει», δήλωσε ο κ. Τσίπρας.

«Είχαν σκοπό», πρόσθεσε ο Γιώργος Τσίπρας αλλά τόνισε ότι το κλίμα στο ΣΥΡΙΖΑ μετά τον δεύτερο γύρο θα είναι ενωτικό: «Κακώς τίθενται τέτοια ζητήματα, δεν βοηθάνε σε ένα ήρεμο κλίμα. Θα είμαστε όλοι μαζί από την Κυριακή το βράδυ».