Χαρίτσης: «Ο κ. Τσίπρας “εργαλειοποιείται” από στελέχη που υποστηρίζουν τον κ. Κασσελάκη»

«Ο κ. Τσίπρας είναι απολύτως συνεπής στη στάση του», υπογράμμισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης.
EUROKINISSI.

Με τα «μαχαίρια» να έχουν βγει για τα καλά, Έφη Αχτσιόγλου και Στέφανος Κασσελάκης κινούνται με «φόντο» τις εκλογές της ερχόμενης Κυριακής, από την οποία θα προκύψει ο νέος επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ.

«Αιχμές» εναντίον του Στέφανου Κασσελάκη άφησε και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Χαρίτσης, τονίζοντας ότι «ο κ. Τσίπρας “εργαλειοποιείται” και από στελέχη που υποστηρίζουν τον κ. Κασσελάκη», μιλώντας στο OPEN.

«Θεωρούμε πως είναι πολύ σημαντικό σε αυτή την αναμέτρηση οι ψηφοφόροι, τα μέλη, οι φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ να γνωρίζουν ποιες είναι οι θέσεις, οι προτάσεις, τα σχέδια των δύο υποψήφιων, ένας εκ των οποίων θα αναλάβει τη θέση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Εκεί έξω, υπάρχει μία κοινωνία που μας παρακολουθεί με ενδιαφέρον, με αγωνία που ζορίστηκε όλο το τελευταίο διάστημα. Έχουμε την ευθύνη απέναντι στην κοινωνία να καταθέσουμε μία πειστική, ρεαλιστική, ριζοσπαστική πρόταση ώστε να πείσουμε ότι τα πράγματα μπορούν να πάνε διαφορετικά», ανέφερε αρχικά ο κ. Χαρίτσης.

«Αυτές τις ημέρες, έγινε προσπάθεια από την Έφη Αχτσιόγλου να γίνει μία δημόσια συζήτηση, μία δημόσια αντιπαράθεση –έτσι γίνεται στα δημοκρατικά κόμματα– να κατατεθούν δημοσίως αυτές οι προτάσεις. Τα πράγματα είναι κρίσιμα, οι στιγμές για το κόμμα μας είναι ιστορικές.

Είναι σημαντικό κάθε υποψήφιος να παρουσιάζει αναλυτικά και τεκμηριωμένα τις θέσεις του. Ένας από τις λόγους που χάσαμε στις εκλογές, είναι γιατί διαμορφώθηκε έλλειμμα εμπιστοσύνης και αξιοπιστίας, μία πολυφωνία που μας πλήγωσε πολύ. Η ανάκτηση της αξιοπιστίας περνά από καθαρές πολιτικές θέσεις, από καθαρά πολιτικά σχέδια. Γι’ αυτό, ζήτησε η κ. Αχτσιόγλου να πάνε σε διάλογο. Γιατί ακούσαμε διφορούμενα πράγματα».

«Θεωρώ πως ο κ. Τσίπρας είναι απολύτως συνεπής στη στάση του. Μία στάση σιωπής, γιατί γνωρίζει πως οιαδήποτε παρέμβασή του μπορεί να ερμηνευθεί κατά το δοκούν και να επηρεάσει τα πράγματα και να δημιουργήσει προβλήματα. Σεβόμαστε απόλυτα αυτή τη στάση. Προσωπικά, θεωρώ πως είναι ορθή η στάση του. Όμως, δεν είναι ορθό και ενοχλεί το γεγονός ότι ο κ. Τσίπρας “εργαλειοποιείται” και από στελέχη που υποστηρίζουν τον κ. Κασσελάκη», ολοκλήρωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ–ΠΣ.

Σχετικές ειδήσεις