Γεωργιάδης: Επιτηδευμένη διαφήμιση αυτό που επιχειρείται με Κασσελάκη

Δριμεία επίθεση κατά του Στέφανου Κασσελάκη από τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης

Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πάρει μια... περίεργη πολιτική κατεύθυνση και ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Άδωνις Γεωργιάδης, εξαπέλυσε δριμεία επίθεση κατά του νέου αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Μιλώντας στο MEGA, ο κύριος Γεωργιάδης αναρωτήθηκε ποια είναι η αλλαγή που θα έφερνε ο κύριος Κασσελάκης στον ΣΥΡΙΖΑ, την οποία διαφήμιζε, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Ο Παππάς και ο Πολάκης είναι τα νέα πρόσωπα;».

Παράλληλα ο κύριος Γεωργιάδης συμβούλευσε τον νέο αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ πως καλό θα είναι να μην τρέχει να προλάβει στην πολιτική, καθώς τόνισε ότι «η πολιτική δεν είναι σπριντ, είναι αγώνας αντοχής. Να σταματήσει τα βίντεο στο ΤικΤοκ».

«O πατέρας του για το παραδικαστικό έχει πληρώσει πρόστιμο. Άρα αυτά που έλεγε για το παραδικαστικό ήταν παραμυθάκια της Χαλιμάς. Λέει ο πατέρας του Κασσελάκη για τα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτός θα λύσει τα εσωτερικά του ΣΥΡΙΖΑ; Επίσης, λέει ο κ. Κασσελάκης ‘’θα τα αλλάξω όλα’’ και την επόμενη μέρα διορίζει τον Παππά και τον Πολάκη. Το να κερδίσει τις εσωκομματικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ γίνεται αλλά η πολιτική δεν είναι αγώνας ταχύτητας αλλά αντοχής. Θέλει διάρκεια», συμπλήρωσε.