Έρρικα Πρεζεράκου στο Newsbomb.gr: «Όταν με πρότεινε ο Νίκος Χαρδαλιάς, ήξερα ότι έφτασε η ώρα»

Έρρικα Πρεζεράκου, η γνωστή πρώην πρωταθλήτρια στίβου και ιθύνων νους πίσω από το καινοτόμο παιδαγωγικό σύστημα αθλητισμού Replayce. Θέλοντας να επηρεάσει «προς το καλό» όλο και περισσότερους ανθρώπους και την κοινωνία γύρω της, αποφάσισε να συστρατευθεί με τον Νίκο Χαρδαλιά στην εκλογική μάχη για την Περιφέρεια Αττικής.
Η Έρρικα Πρεζεράκου μίλησε στο Newsbomb.gr για την υποψηφιότητά της στην Περιφέρεια Αττικής

Η Έρρικα Πρεζεράκου, σε μια εκ βαθέων συνέντευξη στο Newsbomb.gr, εξηγεί τους λόγους που την οδήγησαν να δοκιμάσει τις δυνάμεις της και στον πολιτικό στίβο, αποφασίζοντας να θέσει υποψηφιότητα ως περιφερειακή σύμβουλος Αττικής, με τον συνδυασμό «Αττική Μπροστά» (βόρειος τομέας) του Νίκου Χαρδαλιά.

«Όταν ο Νίκος Χαρδαλιάς μου το πρότεινε, αισθάνθηκα ότι είμαι έτοιμη να αφοσιωθώ και να προσφέρω όσα γνωρίζω, στον βόρειο τομέα της Αττικής.Ασχολούμαι ούτως ή άλλως πάρα πολύ με τον άνθρωπο και φιλοδοξώ να μπω στην πολιτική με αυτή την πίστη ακριβώς, να του προσφέρω», περιγράφει.

Η ίδια εξηγεί πώς η ισορροπία και η καλλιέργεια του νου, με τη σωστή «προπόνηση», μπορεί να αλλάξει τον προσανατολισμό μας και να στρεφόμαστε στις λύσεις και στο ευ ζην, μακριά από τον θυμό και τα τόσα προβλήματα που ταλανίζουν σήμερα τους πολίτες.

«Όλα αυτά που γνωρίζωθα ήθελα να τα μεταλαμπαδεύσω με διαδραστικά προγράμματα και στην Περιφέρεια», υπογραμμίζει.

Ποιο είναι το όραμά της; «Πρέπει να αναζητήσουμε ξανά την ποιότητα και την αγάπη, ώστε να επιτύχουμε την καλύτερη συνύπαρξη και να γίνουμε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας. Και έτσι, θα επιτύχουμε την κοινωνία που θέλουμε και διαμέσου των κοινών. Είναι η εποχή να αλλάξουμε και για αυτό θέλω να προσπαθήσω»…

«Και το σίγουρο είναι», καταλήγει, «ότι σε όλο αυτό θα μπω με όλη μου την ψυχή»...

Δείτε τη συνέντευξη της Έρρικας Πρεζεράκου στο Newsbomb.gr:

Η Έρρικα Πρεζεράκου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, με καταγωγή από τη Μάνη. Είναι η δημιουργός και πρόεδρος του καινοτόμου παιδαγωγικού συστήματος αθλητισμού, Replayce. Σπούδασε Παιδαγωγικά, Διοίκηση και Βιωματικές Μορφές Ψυχοθεραπείας. Το 2000 ασχολήθηκε με τον πρωταθλητισμό στο άλμα επί κοντώ για 10 χρόνια με συμμετοχές στην Εθνική 0μαδα στίβου και σημαντικές διακρίσεις. Από το 2008, η Έρρικα και η ομάδα της στο Replayce φροντίζουν ενήλικες και παιδιά αλλά και ειδικές και ευπαθείς ομάδες συνανθρώπων μας με θεαματικά αποτελέσματα.