Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023 - Χαρδαλιάς: Να μου αναθέσουν την ευθύνη για όσα χρειάζεται η Αττική

Ο κ. Χαρδαλιάς λέει ότι στόχος του είναι να χτιστεί «μια Περιφέρεια κοινωνική και ανθρώπινη, που θα αγκαλιάζει τη νέα γενιά της»

Νίκος Χαρδαλιάς
1'

«Ζητώ να μου αναθέσουν την ευθύνη για όσα χρειάζεται η Αττική. Μαζί να δώσουμε λύσεις σε όσα καθημερινά μας ταλαιπωρούν, μας ανησυχούν και μας πληγώνουν. Οι εκλογές της Κυριακής σηματοδοτούν ένα νέο ξεκίνημα για τη μεγαλύτερη Περιφέρεια της χώρας» τονίζει, μεταξύ άλλων, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Νίκος Χαρδαλιάς σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ δύο ημέρες πριν από τις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Ο κ. Χαρδαλιάς λέει ότι στόχος του είναι να χτιστεί «μια Περιφέρεια κοινωνική και ανθρώπινη, που θα αγκαλιάζει τη νέα γενιά της» και αναλύει τις προτεραιότητες που θα κάνει εφόσον εκλεγεί, ενώ τονίζει ότι από την πρώτη στιγμή θα ριχτεί στη μάχη για την ενίσχυση της ασφάλειας σε τρεις άξονες: Απέναντι στους κινδύνους που μπορεί να επιφυλάσσει η κλιματική κρίση. Απέναντι στους υγειονομικούς κινδύνους, όπως αυτοί που προκαλούνται από τα σκουπίδια. Αλλά και απέναντι στη μεσαία εγκληματικότητα, για την πάταξη της οποίας θα αναπτύξουμε στενή συνεργασία με το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή