Αλέξης Τσίπρας: Η πρώτη του εμφάνιση μετά την μαζική αποχώρηση από τον ΣΥΡΙΖΑ

Καταχειροκροτούμενος ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατά την είσοδό του στη Βουλή
Αλέξης Τσίπρας: Η πρώτη του εμφάνιση μετά την μαζική αποχώρηση από τον ΣΥΡΙΖΑ
2'

Στην Βουλή έκανε την πρώτη του εμφάνιση μετά την μαζική αποχώρηση στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, ο πρώην πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας.

Ο κύριος Τσίπρας βρέθηκε στην Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, σε μια κίνηση στήριξης προς τον Στέφανο Κασσελάκη, ενώ καταχειροκροτήθηκε μόλις έκανε την είσοδό του.

Ο πρώην πρωθυπουργός είχε χειραψία με αρκετά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, αρκετά εκ των οποίων είχαν επιτελικές θέσεις επί προεδρίας του.

Να σημειωθεί πως ο Αλέξης Τσίπρας προ ημερών είχε υποδεχτεί τον κύριο Κασσελάκη στο γραφείο του, όταν ο δεύτερο ζήτησε ραντεβού για να συζητήσουν την κατάσταση στον ΣΥΡΙΖΑ, μετά τον... εμφύλιο που ξέσπασε.

Σφοδρή επίθεση Κασσελάκη στους «11»

Παράλληλα, σφοδρή επίθεση σε βάρος των έντεκα πρώην βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι αποχώρησαν από την Κουμουνδούρου και ετοιμάζονται να φτιάξουν τη δίκη τους Κοινοβουλευτική Ομάδα, εξαπέλυσε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Μιλώντας στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος, τόνισε πως ο λαός έδωσε στον ΣΥΡΙΖΑ 47 βουλευτές, όχι 36. «Και μην ανησυχείτε που είμαστε πλέον 36 Βουλευτές. Η ηθική μας Κοινοβουλετική Παρουσία είναι και θα είναι 47 Βουλευτές – διότι αυτό επέλεξε ο ελληνικός λαός», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Το ότι μερικοί δεν σεβάστηκαν τον Κώδικα Δεοντολογίας που συνυπέγραψαν για να παραδώσουν τις έδρες τους.... Το ότι για μήνες δεν βγήκαν ΜΙΑ φορά στα κανάλια να κατηγορήσουν τις ύβρεις του συστήματος εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ τώρα έχουν πιάσει στασίδι στα κάναλια εναντίον των ίδιων των ψηφοφόρων που τους ανέδειξαν σε βουλευτές.... Το ότι βάζουν τη φιλοδοξία πάνω από την κοινωνία... Αυτά τα γνωρίζει καλά ο ελληνικός λαός και ο κόσμος του ΣΥΡΙΖΑ – και δεν πρόκειται να τους το συγχωρήσει», ανέφερε, πετώντας το γάντι στα πρώην στελέχη του κόμματος του.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή