Αλέξης Τσίπρας: Δεν δίνει το «παρών» στις Σπέτσες - Προβληματισμός για την κατάσταση στον ΣΥΡΙΖΑ

Πληροφορίες θέλουν τον Αλέξη Τσίπρα να έχει προβληματιστεί με αφορμή την επόμενη μέρα στον ΣΥΡΙΖΑ, μετά τη διάσπαση στο κόμμα.

Αλέξης Τσίπρας: Δεν δίνει το «παρών» στις Σπέτσες - Προβληματισμός για την κατάσταση στον ΣΥΡΙΖΑ
1'

Σιγήν ιχθύος εξακολουθεί να τηρεί ο Αλέξης Τσίπρας τη στιγμή που ο ΣΥΡΙΖΑ κλυδωνίζεται από αρκετά προβλήματα. Ο πρώην πρωθυπουργός δεν πρόκειται να δώσει βεβαίως το «παρών» στις Σπέτσες, στο τριήμερο meeting του Στέφανου Κασσελάκη, παρότι παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις, όπως αναφέρει η Καθημερινή.

Τακτικός συνομιλητής του έλεγε σε ομήγυρη πως ο κ. Τσίπρας είναι ιδιαίτερα προβληματισμένος το τελευταίο διάστημα, καθώς βλέπει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ μετά τη διάσπαση δεν μπορεί να συνέλθει και ταλανίζεται από διαρκή εσωκομματικά προβλήματα.

Ενδεικτικά της ανησυχίας του Αλέξη Τσίπρα είναι τα όσα ανέφερε την Κυριακή η Απογευματινή, καθώς σύμφωνα με την εφημερίδα ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κινείται στο παρασκήνιο με στόχο τη συνεννόηση και την προοπτική συνεργασίας των λεγόμενων προοδευτικών δυνάμεων.

Κατά την εφημερίδα ο κ. Τσίπρας φοβάται ότι η πολυδιάπαση δυνάμεων που θα προκύψει από το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών ευνοεί την κυβέρνηση, για αυτό και συνομιλεί με πρόσωπα όπως ο Γιώργος Παπανδρέου.

Οι δυό τους όχι μόνο έχουν ανοιχτούς διαύλους επικοινωνίας, αλλά συναντήθηκαν κιόλας, σύμφωνα με την εφημερίδα, πριν από λίγες ημέρες.

Άλλωστε ο κ.Παπανδρέου αναμένεται να παραστεί στην εκδήλωση που ετοιμάζει ο Αλέξης Τσίπρας τον Απρίλιο με τη συμμετοχή ξένων ηγετών και προσωπικοτήτων της ευρωπαϊκής κεντροαριστεράς.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή
23:52ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στην Καβάλα

23:52ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στην Καβάλα