Καβγάς σε εκπομπή με παρουσιαστή και στέλεχος του ΠΑΣΟΚ - Η στιγμή της αποχώρησης - Δείτε το βίντεο

Ένταση επικράτησε κατά τη διάρκεια εκπομπής στο κανάλι Οne. Από το στούντιο αποχώρησε το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Πάνος Βλάχος  
Καβγάς σε εκπομπή με παρουσιαστή και στέλεχος του ΠΑΣΟΚ - Η στιγμή της αποχώρησης - Δείτε το βίντεο
1'

Σε ασυνήθιστα υψηλούς τόνους εξελίχθηκε η συζήτηση σε πάνελ εκπομπής στο ONE με παρουσιαστή τον Τάκη Χατζή, ο οποίος προσπάθησε να κρατήσει τις ισσσοροπίες μεταξύ των προσκεκλημένων, και ιδιαιτέρως του στελέχους του ΠΑΣΟΚ, Πάνου Βλάχου, ο οποίος δεν δίστασε να καταφερθεί και εναντίον του.

Στην επισήμανση του δημοσιογράφου: «Έχετε την εντύπωση ότι σας ακούει κανείς και ότι είναι για γέλια όλο αυτό», ο Πάνος Βλάχος ύψωσε τους τόνους λέγοντας πως δεν είναι για γέλια.

Ο δημοσιογράφος διευκρίνισε, σε μία προσπάθεια να τηρήσει τον «τηλεοπτικό πολιτισμό» και να μην «ξεφύγει» η συζήτηση, πως αν μιλάτε όλοι μαζί, είναι για γέλια. «Κατάλαβε τι λέω» είπε απευθυνόμενος στο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ.

Ο Πάνος Βλάχος διαμαρτυρήθηκε πως ο παρουσιαστής δεν τον αφήνει να μιλήσει, με τον Τάκη Χατζή να ανταπαντά: «Εγώ δεν σε αφήνω να μιλήσεις;». Πρόσθεσε σκωπτικά «έχουμε δικτακτορία του Τύπου εδώ», με τον Πάνο Βλάχο να λέει «έχουμε άλλα μέτρα κι άλλα σταθμά». «Ντροπή να το λέτε σε μένα» είπε ο Τάκης Χατζής και απευθυνόμενος στον Πάνο Βλάχο ανέφερε ότι τον προσέβαλε.

Τη στιγμή εκείνη o κ. Βλάχος είπε πως δεν κάθεται με αυτή τη συμπεριφορά», με τον δημοσιογράφο να του απαντά: «Να φύγετε, δεν μπορείτε να κάνετε συζήτηση».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή