ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κασσελάκης: Είμαι και ηγέτης είμαι και για μπύρες - Θέλω δύο θητείες ως πρωθυπουργός

Κασσελάκης: Είμαι και ηγέτης είμαι και για μπύρες - Θέλω δύο θητείες ως πρωθυπουργός
Eurokinissi

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη σε τηλεοπτική εκπομπή

Λίγες εβδομάδες πριν τις Ευρωεκλογές, η κάμερα της εκπομπής Αυτοψία και ο Αντώνης Σρόιτερ ακολούθησε τον Στέφανο Κασσελάκη στην περιοδεία του στα νησιά του Αιγαίου.

«Θα είμαστε πρώτο κόμμα στις Ευρωεκλογές»

Αρχικά, ο Στέφανος Κασσελάκης υποστήριξε για άλλη μια φορά ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πρώτο κόμμα στις επερχόμενες Ευρωεκλογές.

Σχετικά με τη φράση του Δημήτρη Παπανώτα -ο οποίος αποπέμφθηκε από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ- που είχε δηλώσει πως «κάνει για καμιά μπύρα, όχι όμως για ηγέτης», ο προεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε πως «είμαι και τα δύο. Και ηγέτης και για μπύρες».

Δύο θητείες ως πρωθυπουργός

Αναφερόμενος στο «πολιτικό του πλάνο», ο Στέφανος Κασσελάκης είπε χαρακτηριστικά: «Θα ήθελα να μπορέσω να υπηρετήσω ως πρωθυπουργός για δύο θητείες. Να ολοκληρώσω ένα μεγάλο πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων και ως κυβέρνηση να ενώσουμε την Ελλάδα, να αποκεντρώσουμε και να λύσουμε το τεράστιο δημογραφικό πρόβλημα».

«Είμαι θρήσκος»

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Πρόσθεσε ότι είναι θρήσκος με σεβασμό στα «πιστεύω» των άλλων, λέγοντας πως πρέπει να «σπάσει» το στερεότυπο ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι εναντίον της παράδοσης, ενώ για τα περί θαύματος στη βάπτισή του είπε ότι «δεν είναι κακό να πιστεύει κανείς στα θαύματα», ενώ ο υποστήριξε πως ίδιος σέβεται το μεγαλείο του Θεού, το μεγαλείο της φύσης.

«Το Πάσχα είναι για μένα μία περίοδος περισυλλογής και ενδοσκόπησης», πρόσθεσε ο Στέφανος Κασσελάκης.